HP Officejet -tulostimilla pienet ja keskisuuret yritykset voivat luoda ammattimaisia värillisiä asiakirjoja jopa 50 prosenttia edullisemmin kustannuksin kuin kilpailevilla lasertulostimilla. Ne tarjoavat pienille yrityksille parhaan yhdistelmän ominaisuuksia ja tulostavat värikopiot sekä nopeimmin että pienimmin kustannuksin.

hpoj

Painokelpoisen laadun lisäksi HP Officejet Pro 8500-, 8000- ja 6500-sarjat tarjoavat pienille yrityksille lasertulostukseen verrattavia tulostusnopeuksia ja käyttävät silti vain puolet kilpailevien lasertulostimien energiankulutuksesta.

”Uusimmat pienille yrityksille suunnitellut mustesuihkutulostimet ovat entistä kestävämpiä ja niiden tulostuslaatu on parempi kuin edellisen sukupolven laitteiden. Lisäksi kuluttajien syvälle juurtuneiden käsitysten vastaisesti uudet yrityksille tarkoitetut mustesuihkutulostimet tuottavat yhtä laadukkaita väritulosteita useimmissa sovelluksissa kuin saman hintaluokan värilaserlaitteet, ja niissä on usein enemmän ominaisuuksia ja pienemmät käyttökustannukset”, sanoo Suomen HP:n tulostimista vastaava Tommi Leppänen.

HP Officejet -tulostimissa on ympäristöominaisuuksia, kuten automaattinen kaksipuolinen tulostus (HP Smart Web Printing) ja helppo tulostuskasettien kierrätys (HP Planet Partners), jotka auttavat pienyrityksiä säästämään rahaa ja resursseja.

HP Officejet Pro 8500 ja 8000 -tulostimilla on ENERGY STAR®-hyväksyntä. Tulostimissa on lasertulostimeen verrattavissa olevat tulostusnopeudet (jopa 15 mustavalkoista ja jopa 11 värillistä sivua minuutissa), sisäänrakennetut kiinteät ja langattomat verkkovaihtoehdot ja laitehallintaohjelmisto. Lisätietoja 8500:sta täällä ja 8000:sta täällä.

HP Officejet 6500 -sarjan tulostimissa on yksittäiset mustekasetit. Niissä on monipuolisia ominaisuuksia, kuten automaattinen kaksipuolinen tulostus, lasertulostimeen verrattavissa olevat tulostusnopeudet (jopa 7 mustavalkoista ja värillistä sivua minuutissa), langattomat verkkovaihtoehdot sekä jopa 40 prosenttia pienemmät tulostuskustannukset ja energiankulutus kuin kilpailevilla lasertulostimilla. Lisätietoja 6500-sarjasta täällä.

HP Officejet Pro 8000- ja 8500-tulostinsarjat käyttävät uusia, vettä hylkiviä HP 940/940XL Officejet -mustekasetteja, jotka käyttävät pigmenttiperustaisia musteita ja tuottavat ammattilaistasoista tulostuslaatua, joka on niin laadukasta, että se kestää jopa sadetta ja vesiroiskeita. Pienet yritykset voivat tulostaa myös ammattilaistasoista markkinointi- ja myynninedistämismateriaalia omissa tiloissaan. HP 940XL Officejet Brochure Value Packilla voi säästää kuluissa jopa 50 prosenttia ja se sisältää syaanin, magentan ja keltaisen HP 940XL Officejet -mustekasetin, 100 A4-arkkia HP Superior Inkjet 180 -paperia sekä Business Marketing Design -CD-levyn.

HP:n tulostimien pakkaukset ovat uudistuneet. Näppärät mustat laatikot, eloisat kuvat ja helposti tunnistettavat tunnukset täydentävät nykyisiä HP:n tietokoneiden pakkauksia. Niiden avulla asiakkaiden on helppo tunnistaa kaikki HP:n tuotteet myymälöissä.

HP Officejet -tulostimien tukkureina toimii GNT ja Tech Data. Lisätietoja HP:n toimistotulostimista löytyy osoitteesta www.hp.fi/mybusiness.