Yritys & Palvelut

Yhteystiedot

Visionist
Suvilahdenkatu 4 B 31
00500 Helsinki

Puhelin: 040-837 8097
Sähköposti: info@visionist.fi
Y-tunnus: 3115787-9

Taustatietoa

Visionist on viestintä-, markkinointi- ja konsultointitoimisto digiajan asiakkaille, jotka tarvitsevat syvällistä tietämystä ja selkeitä ratkaisuja digitekniikan ja viihteen aloilta. Visionist toimii yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa tuoden tuotteille ja palveluille ainutlaatuista lisäarvoa.

Vuonna 2001 perustettu Visionist vannoo yhteistyön nimeen ja onkin vuosien varrella työskennellyt niin kansainvälisesti kuin paikallisesti lukemattomien kumppanien kanssa. Laitevalmistajat, pelitalot, musiikkialan toimijat, digikehittäjät, tukkurit ja maahantuojat, jälleenmyyjät, tunnetut ja tuntemattomat brändit, viestintä- ja käännöstoimistot, konsultit ja markkinoijat ovat kaikki tulleet tutuiksi erilaisissa asiayhteyksissä. Visionist tuntee hyvin myös eri alojen etujärjestöjä ja muita yhteiskunnallisia vaikuttajia.

Visionist tarjoaa palvelujaan yksittäisinä töinä ja tekee myös lyhytaikaisia projekteja. Tavoitteena on aina kuitenkin pitkäjänteinen kumppanuus. Visionist on kärsivällinen ja joustava kumppani, joka on erikoistunut brändien ja markkinoiden kehittämiseen.

Täältä löydät lisätietoa palveluistamme:
Viestintäpalvelut
Markkinointipalvelut
Jälleenmyyntikanavan myynninedistämispalvelut

Jiri Koivuniemi

Vuonna 2001 perustettu Visionist sai alkunsa pitkään digitekniikan, pelien ja musiikin kanssa toimineen Jiri Koivuniemen toimesta. Viestinnän monitoimimiehenä tunnettu Jiri on työskennellyt läheisesti digitekniikan ja viihteen parissa jo 30 vuoden ajan.

Vapaa-ajallaan Jiri on musiikin ja muun viihteen suurkuluttaja. Hän nauttii myös matkailusta ja monista muista kokemuksia kartuttavista aktiviteeteista.

Jerry Kurunen

Pelialalla jo 1990-luvun lopulla työt aloittanut Jerry on perehtynyt pelaamisen saloihin lapsesta alkaen. Pelien sekä viihdelaitteiden parissa pitkään työskennellyt Jerry on toiminut niin tuotetuen puolella kuin myös alan myynnissä, markkinoinnissa ja viestintätehtävissä. Aktiivisena somettajana Jerry seuraa alan ilmiöitä ja tapahtumia myös työnsä ulkopuolella.

Vapaa-aikansa Jerry käyttää pelaamisen ohella musiikkiin, televisioviihteeseen ja aktiiviseen kuntosaliharjoitteluun.

Juuso Vermasheinä

Pelialalle kypsässä 17 vuoden iässä vuonna 1998 tupsahtanut Juuso on ehtinyt tehdä pelien parissa lähes kaikkea myyntiin, ostoihin ja markkinointiin liittyvää. Hän on toiminut mm. Suomen suurimman pelikauppaketjun markkinointijohtajana. Juuso on ehtinyt myös työskennellä oman musiikkialan startup-yrityksensä toimitusjohtajana. Lisäksi hän vietti muutaman vuoden pelejä käsittelevän tv-ohjelman verkkotuottajana ja yhteisömanagerina. Viime vuodet Juuso on keskittynyt pelien kansainväliseen viestintään ja markkinointiin.

Vapaa-aikansa Juuso käyttää mieluiten nauttimalla luonnosta juosten tai patikoiden. Ylivoimaisesti suurimmaksi intohimoksi onkin viime vuosina muotoutunut retkeilytarvikkeiden yletön kerääminen.

Pasi Virta

Pasi Virta tekee huipputuloksia myynninedistämisen ja koulutusten saralla pitkän työkokemuksensa ja hersyvän persoonallisuutensa avulla. Hänellä on vuosikymmenien kokemus monipuolisista myyntitehtävistä ja etenkin jälleenmyyntiportaassa tapahtuvasta myynninedistämisestä. Pasi on myös edustanut lukemattomissa alan tapahtumissa ja vetänyt tuhansia tuote-esittelyjä eri tukkureille, jälleenmyyjille ja loppuasiakkaille.