Kokonaisvaltainen musiikkiosaaja

Visionist on ollut aktiivisesti tekemisissä musiikkialan kanssa koko olemassaolonsa ajan. Intohimo musiikkia kohtaan ja viihdealojen kokonaisvaltainen ymmärrys ovat johtaneet monenlaisiin mahdollisuuksiin.

Yhteistyö musiikkialan kanssa sai alkunsa, kun ensimmäiset mp3-musiikkisoittimet ilmestyivät myyntiin aivan 2000-luvun alussa. Osittain Visionistin viestintä- ja markkinointiosaamisen ansiosta lähes koko mp3-soitinten aikakauden ajan Suomessa markkinajohtajana oli Creative Labs Muvo- ja Zen-soittimillaan, kun muualla maailmassa se oli Apple iPodillaan.

Kun mp3-soitinten aikakausi päättyi älypuhelimien markkinoille tulemiseen, Visionist jatkoi työtään musiikin ja erityisesti musiikkiteknologian parissa.

Visionist on ollut pitkään tekemisissä musiikkialan yritysten, järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa. Monipuolinen ja pitkä yhteistyö useiden kotimaisten artistien kanssa on ollut molemmille osapuolille antoisa kokemus.

Peli- ja musiikkigurumme Jerry on arvostellut vuosien varrella tuhansia levyjä sekä tehnyt lukemattomia haastatteluita ja keikka-arvosteluja. Hän on myös tubettanut musiikista haastatteluiden, arvosteluiden ja mielipidevideoiden muodossa.

Visionistin ominta alaa on musiikkiteknologian ja digiviihteen viestintä ja markkinointi. Visionist seuraa musiikkialaa kokonaisvaltaisesti ja on erityisen kiinnostunut musiikkialan digitalisoitumisesta.

Finnish Music Startups

Visionist käynnisti vuonna 2012 Finnish Music Startups -kollektiivin toiminnan nykymuodossaan. Suomalaisten musiikkiteknologia-alan kasvuyritysten yhteisprojektin tavoitteena on nostaa yritysten näkyvyyttä ja kehittää niiden keskinäistä yhteistyötä. Lisätietoa Finnish Music Startupsin toiminnasta löytyy täältä.

Game Music Collective

Vuonna 2017 suomalainen Game Music Collective -pelimusiikkiorkesteri aloitti toimintansa. Visionist on hoitanut menestyksekkäästi orkesterin viestintää sekä avustanut markkinoinnissa ja kansainvälistymisessä.

Tarvitsetko sinä musiikkiosaamistamme?

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@visionist.fi tai soita numeroon 040-8378097.