Targus on julkaissut uusimman tuoteluettelonsa (2009/2010) ja se on nyt luettavissa myös sähköisessä muodossa Internetissä. Muhkeassa suomenkielisessä tuoteluettelossa on kaikkiaan 64 sivua ja se esittelee selkeästi Targuksen koko tuotevalikoiman, kuten uusimman video-ominaisuuksilla varustetun telakointiyksikön.

targusluettelo

Tuoteluettelo on luettavissa osoitteessa www.targusbrochure.com/fi ja siitä saa paperiversion tilaamalla sen Targuksen Suomen toimistolta (puh: 09-4730 2600, email: targus.fi@targus.com).

Tuoteluettelon sivulla 56 esitellään Targuksen uusin telakointiyksikkö, jonka ominaisuudet ovat vailla vertaa:

TARGUS USB 2.0 docking station with video (ACP51EUZ)

Telakointiyksikön avulla kannettavaan tietokoneeseen voidaan yhdistää useita oheislaitteita muutamassa sekunnissa. Näitä laitteita voivat olla DVI-liitäntäinen näyttö, kaiuttimet tai kuulokkeet, näppäimistö, hiiri, tulostin ja monet muut USB-laitteet. USB 2.0 -liitäntöjä on kaikkiaan neljälle yhtäaikaiselle laitteelle. Lisäksi tietokone voidaan yhdistää lähiverkkoon.

Telakointiyksikkö on suunniteltu mukavaksi käyttää ja tehokkaasti jäähdyttäväksi. Kannettavan tietokoneen kohotettu asento tehostaa ilman virtausta ja jäähdytystä. Laite on Windows XP-, Windows Vista- ja Windows 7 -yhteensopiva. Se vaatii toimiakseen virtalähteen, joka toimitetaan laitteen mukana.

Telakointiyksikön suositushinta on 195 euroa (sis. ALV22%).