EISA-organisaatio (European Imaging and Sound Association) myönsi tänä vuonna 27. kerran arvostetut kulutuselektroniikkapalkintonsa. Varsinainen palkintotilaisuus järjestetään IFA-messuilla Berliinissä 4. syyskuuta, mutta voittajatuotteet on julkistettu jo nyt.

eisaawards

Tänä vuonna kategorioita oli kuusi kappaletta ja ne olivat Äänentoisto ja Kotiteatterit, Autoelektroniikka, Valokuvaus, Video, Mobiililaitteet ja Ekolaitteet. Palkintoja jaettiin kaikkiaan 64 kappaletta 38 eri voittajalle. Kappalemääräisesti suurimpia voittajia olivat tietysti suurimmat yritykset, joilla on laaja valikoima eri kategorioiden tuotteita. Täydellinen palkintolista löytyy täältä. Eri kategorioihin pääsee klikkaamalla kategorian nimeä sivun vasemmassa reunassa ja valintaperustelut saa suomenkielisinä klikkaamalla Suomen lippua kategorialistauksen alapuolelta.

EISA on 54 jäsenellään Euroopan suurin multimediaorganisaatio. Se koostuu johtavista audio-, matkapuhelin-, video- ja valokuvauslehtien toimittajista. Se nimittää vuosittain erilaisissa kategorioissa parhaat tuotteet huomioiden parhaan teknologian, ominaisuudet, ergonomian, muotoilun ja kuluttajaystävällisimmän hinnoittelun. EISA:n jäsenet siis uskovat palkittujen tuotteiden olevan kaikkein potentiaalisimpia tyydyttämään korkeata laatua ja kohtuullisia hintoja vaativat teknologiatietoiset kuluttajat. Valintapaneeleissa on Suomesta mukana Hifimaailma-, AutoSound- ja Kamera-lehdet.

Olisi mukavaa tietää miten jälleenmyyntikanava kokee EISA-palkinnot? Onko niistä oikeasti hyötyä osto- tai myyntityössä vai ovatko ne vain hyvä tekosyy järjestää juhlat IFA-messuilla? Asiaan voi kommentoida tämän sivun alareunassa.