Digikuva-lehden toimitus valitsi Brother MFC-5890CN -monitoimilaitteen vuoden 2009 tulostimeksi. Se on markkinoiden ensimmäinen A3-monitoimilaite alle 200 euron hintaluokassa ja laitteen käyttökustannukset ovat 50 – 70 prosenttia edullisemmat saman hintatason nelivärilasertulostimiin verrattuna.

brotherdigikuva

Brother MFC-5890CN on ammattikäyttöön erinomaisesti soveltuva tasomonitoimilaite, jolla voi tulostaa jopa A3-kokoisena. Laitteen etuna on nopea tulostus – mustavalkoiset asiakirjat jopa 35 sivua ja värilliset 28 sivua minuutissa. Suuren LCD-värinäytön ja muutaman näppäimen avulla kaikki laitteen toiminnot löytyvät helposti. Laitteessa on langallinen verkkoyhteys sekä mediakorttiasema vakiona. Verkkoliitännän avulla laitteen käyttö voidaan jakaa usean käyttäjän kesken. Tällä laitteella voi tulostaa myös korkealaatuisia valokuvia A3-kokoisena!

Brother MFC-5890CN käyttää erillisiä, erikseen vaihdettavia väriainekasetteja, joten vain loppuneen värin vaihtaminen riittää. Selvää säästöä tulostuskustannuksissa! Vielä edullisemmin voi tulostaa valitsemalla Innobella-suurväriainekasetit, joilla voi tulostaa 750-900 sivua.

Lisätietoja laitteesta löytyy täältä: www.brother.fi/mfc5890cn