Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo joulumarkkinoille kahdet World of Warcraft -kuulokkeet ja kahdet muut pelikuulokkeet.

wow

Sound Blaster World of Warcraft Headset
Sound Blaster World of Warcraft Wireless Headset
Nyt World of Warcraftin pelaajat voivat nauttia Azerothin maailman äänistä laadukkaammin ja tyylikkäämmin kuin koskaan aikaisemmin! Langallisena ja langattomana versiona saatavat pelikuulokkeet on suunniteltu pitkiä pelisessioita ja kilpaturnauksia varten. Isokokoiset kuulokekupit vähentävät taustamelua ja niiden ulkokuori on koristeltu upeilla symboleilla sekä 16 miljoonan väriyhdistelmän valaistuksella.

Uskomattoman realistinen THX TruStudio PC -äänentoisto ympäröi pelaajan kokonaan ja tuo esiin rikkaan äänimaailman samalla, kun laadukas mikrofoni ja ääntä muuntava VoiceFX-toiminto saavat pelaajan myös kuulostamaan Azerothin asukkaalta. Kuulokkeiden mukana toimitettavalla World of Warcraft -teemaisella ohjelmistolla voi helposti säätää kuulokkeiden asetuksia.

Pelikuulokkeet on varustettu täysin digitaalisella USB-liitännällä, joten pelaaja voi nauttia huippuluokan pelielämyksestä tietokoneen huonolaatuisesta äänipiiristä huolimatta. Kuulokkeet tuottavat kristallinkirkkaan äänen vaivattomasti riippumatta onko käytössä kannettava vai pöytätietokone. Langaton versio toimii jopa 8 tuntia yhdellä latauksella ja lataus kestää enintään 2,5 tuntia mukana tulevan USB-kaapelin avulla.

arena

Sound Blaster Arena Surround
Sound Blaster Arena Surround -pelikuulokkeet on varustettu täysin digitaalisella USB-liitännällä, joten pelaaja voi nauttia huippuluokan pelielämyksestä tietokoneen huonolaatuisesta äänipiiristä huolimatta. Kuulokkeet tuottavat kristallinkirkkaan äänen vaivattomasti riippumatta onko käytössä kannettava vai pöytätietokone. Tyylikäs muotoilu ja poikkeuksellinen valkoinen väritys tekevät pelaajasta oman pelitiiminsä tyyliniekan.

Tehokkaan, sisäänrakennetun Sound Blaster X-Fi -teknologian ja EAX-yhteensopivuuden ansiosta pelaajat voivat nauttia vertaansa vailla olevasta kolmiulotteisesta tilaäänestä. Ääntä muuntavalla VoiceFX-toiminnolla ja taustamelua vaimentavalla Silencer-tekniikalla varustettu kuulokemikrofoni on vaativan pelaajan valinta. Pitkiin pelisessioihin suunnitellun kuulokemikrofonin kevyt ja joustava pääpanta sekä pehmeät kuulokekupit takaavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Laadukkaat 40 millimetrin Neodyymi-elementit tuottavat uskomattoman tarkan äänen ja irrotettava mikrofoni poistaa myös taustamelun.

fat2

Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MK II
Kaikkien aikojen suosituimmasta pelikuulokkeesta on julkaistu uusi versio! Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MK II hallitsee taistelukenttää täydellisesti. Uusi muotoilu ja kääntyvät kuulokekupit osoittavat pelaajan olevan taistelijoiden eliittiä.

Pelaamiseen suunnitellut, koko kuuloalueen kattavat 40 millimetrin Neodyymi-elementit takaavat selkeän äänentoiston, voimakkaat räjähdykset ja huikean luotien ujelluksen. Jokainen yksittäinen ääni toistetaan tarkasti ja siksi viholliset löytyvät helposti. Mukavasti muotoillut kuulokekupit ja teräsrakenteinen pääpanta eristävät ympäristön äänet parhaalla mahdollisella tavalla myös pitkien pelisessioiden aikana. Taipuisa taustamelun poistava mikrofoni takaa, että kaikki käskyt menevät varmuudella perille koko pelitiimille. Hapeton 2,5 metrin kuparikaapeli parantaa äänenlaatua entisestään ja 3,5 millimetrin audioliitännät sopivat kaikkiin tietokoneisiin.

Hinta ja saatavuus
Sound Blaster World of Warcraft Headset ja Sound Blaster World of Warcraft Wireless Headset tulevat rajoitetusti saataville joulukuussa 119 ja 149 euron kuluttajahintaan. Sound Blaster Arena Surround ja Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MK II ovat saatavana välittömästi 79 ja 69 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Creative Labsin tukkurit: www.panvision.com ja www.gnt.fi