Maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, Targus (www.targus.com) julkisti viimeisimmän nettikyselynsä tulokset. Niiden mukaan yhä useampi tietotekniikkaa käyttävä kaipaa kevyempää kannettavuutta.

chillmat_lifestyle

Targuksen järjestämässä nettikyselyssä selvitettiin miten ja missä ihmiset käyttävät kannettavia tietokoneitaan. Yllättäen vain reilu kolmannes (34 %) vastanneista ilmoitti kuljettavansa kannettavaa tietokonetta usein mukanaan. Näistä jo lähes neljännes (24 %) omistaa myös tablettilaitteen, kun vastaava luku kaikista vastaajista oli vain 15 prosenttia. Kiinnostavaa oli myös se, että kaikista vastaajista peräti 35 prosenttia aikoo hankkia tablettilaitteen lähitulevaisuudessa.

Kaikista nettikyselyyn vastanneista 66 prosenttia käyttää kannettavaa tietokonettaan pääasiassa vain kotona tai toimistossa. Kuitenkin selvästi yli kolmannes (37 %) käyttää tietokonetta usein myös sylissään ja makuukäyttäjiksi tunnustautui tasan viidennes vastaajista.

Targuksen viilennysalustat pitävät sekä tietokoneen että sen käyttäjän viileänä. Alusta nostaa tietokoneen irti sylistä ja tuulettimet jäähdyttävät laitteen pohjaa. Alustat antavat myös paremman kirjoitus- ja katselukulman.

Targuksen uusimmissa kannettavien tietokoneiden laukuissa on vakiona myös pehmustettu säilytystasku tablettilaitteille. Lisäksi Targuksella on monipuolinen valikoima tablettitarvikkeita suojalaukuista näppäimistöihin, latureihin ja stylus-kyniin. Targuksen valikoimiin kuuluu myös monipuolinen tuoteperhe kannettavien tietokoneiden lisätarvikkeita, joiden avulla kannettavien tietokoneiden ja tablettilaitteiden käyttö helpottuu ja on entistä mukavampaa niin kotona kuin liikkuessakin.

Nettikysely järjestettiin Suomessa kesäkuussa 2012 ja siihen vastasi 599 henkilöä.

Lisätietoja
www.targus.com

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.