PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) julkaisee söpöyttä pursuavan Bella Sara -pelin, jossa pelaajat pääsevät toteuttamaan haaveitaan oman taikahevosen kanssa monenlaisissa seikkailuissa.

bella-sara-3ds

Bella Sara on taianomainen hevosmaailma, joka on suunniteltu kehittämään lasten mielikuvitusta kiehtovin kuvituksin, hahmoin, hevosin ja tapahtumin. Alkunsa Bella Sara sai lapsille suunnatusta keräilykorttipelistä. Näyttävän kuvituksen sekä mielikuvituksellisen ja maagisen hevosten täyttämän maailman myötä Bella Saran suosio kasvoi ja laajeni pian kokonaiseksi tuoteperheeksi.

Alkujaan tanskalainen Bella Sara on kasvanut vuosi vuodelta suuremmaksi ilmiöksi. Etenkin Pohjoismaissa Bella Sara on tullut tunnetuksi lukuisista peli- ja dvd-julkaisuistaan sekä erilaisista leluistaan. Keräilykorttien mukana on julkaistu salaisia koodeja, joilla voidaan avata ominaisuuksia Bella Saran internetissä olevassa virtuaalimaailmassa.

Nyt Bella Saran upea maailma avautuu myös vaikuttavana 3D-kokemuksena. Nintendo 3DS -käsikonsolille ilmestyvä suomenkielinen Bella Sara -peli antaa pelaajilleen mahdollisuudet luoda unelmiensa taikahevonen miljoonista erilaisista yhdistelmistä.

Pelaajat voivat suunnitella ja toteuttaa omanlaisensa taianomaisen ja tarunhohtoisen hevosen. Tämän ratsukon avulla pelaajahahmot voivat lentää auttamaan ystäviään sekä suorittaa erilaisia tehtäviä ja kohdata huikeita haasteita. Suoritetuista tehtävistä puolestaan palkitaan erilaisin lisävarustein, joilla voidaan varustaa omaa suosikkihevostaan monin eri tavoin. Bella Saran maailmassa pelaaja voi itse olla luomassa omaa ainutlaatuista ratsuaan ja sen kiehtovaa tarinaa.

Pelissä on mukana peräti neljä myyttistä Bella Saran laumaa löydettäväksi. Näitä ovat Bella Sara, Sunflower, Aristos ja Valeryk. Näistä jokaisessa on omat ainutlaatuiset hevosensa. Pelissä nähdään myös Bella Saran legendaarisimpia hevosia, kuten Bello, Bellissima, Thunder ja Nike.

Bella Saran avoimessa 3D-maailmassa voidaan vaeltaa niin maassa kuin ilmassakin. Matkan varrelta pelaajat löytävät kiehtovia, ainutlaatuisia paikkoja sekä monia erilaisia tehtäviä. Oman varustellun hevosen voi myös tallentaa erikseen SD-muistikortille, josta hevosen voi tulostaa ja lähettää vaikka ystäville ihasteltavaksi.

Bella Saran ainutlaatuiset seikkailut tarjoavat viihdettä, hauskoja hetkiä ja hevosten maagista lumovoimaa lukemattomiksi tunneiksi. Erilaisten keräiltävien esineiden ja suoritettavien tehtävien ansiosta tekemistä riittää useammallekin pelikerralle.

Peli on suomenkielinen ja se on suunnattu erityisesti kaikille lapsille ja lapsenmielisille pelaajille. Pelin ikäsuositus on kolmesta ikävuodesta ylöspäin (PEGI 3+).

Saatavuus ja hinnoittelu
Bella Sara julkaistaan Suomessa 29. kesäkuuta Nintendo 3DS -käsikonsolille 39,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
http://youtu.be/g3-kZ4yGKeo (esittelyvideo)

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schöneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit ja IT-oheislaitteet. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on toimipisteet kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.