TomTom (www.tomtom.com) julkisti Frankfurtin autonäyttelyssä (www.iaa.de) lisää yhteistyösopimuksia autovalmistajien kanssa. Yhteistyö Daimlerin kanssa laajenee entisestään ja samalla TomTom tuo navigointiosaamisensa ensimmäistä kertaa osaksi Fordin ajoneuvoja.

Laajempi Daimler-yhteistyö
Reaaliaikainen TomTom Traffic -liikennepalvelu tulee olemaan yhä useammassa Mercedes-Benz-autossa. TomTom Traffic on jo osa COMAND-multimediajärjestelmää Mercedes S-, C- ja GLK-sarjan autoissa. Palvelu tulee myös osaksi CLS-sarjan autoja sekä E-sarjan sedan- ja farmarimalleja syyskuussa 2013. E-sarjan coupe- ja avoautomalleihin TomTom Traffic on tulossa myöhemmin tänä vuonna.

TomTom Traffic -liikennepalvelu toimii yhteensä 15 eri Euroopan maassa. Lisää Euroopan maita on luvassa palveluun vuonna 2014.

Ford SYNC
TomTom toimittaa navigointisovelluksen myös Ford SYNC -multimediajärjestelmään. TomTom Navigation app for Ford SYNC mahdollistaa navigointisovelluksen turvallisen ja miellyttävän käytön. Sen ansiosta kuljettajan käytössä ovat TomTomin maailmanluokan kartat, navigaatioteknologia ja liikennetiedot. Lisäksi Ford SYNC AppLink -teknologian ansiosta navigointijärjestelmää voidaan käyttää puhekomennoin.

TomTom Navigation app for Ford SYNC on TomTomin ja Ford Motor Companyn yhteistyön ensimmäinen hedelmä.

TomTom Frankfurtin autonäyttelyssä
TomTomin yhteistyö Fordin SYNC- ja Daimlerin COMAND-multimediajärjestelmien kanssa on esillä Frankfurtin autonäyttelyssä. Samalla siellä esitellään entistä laajempaa yhteistyötä Renaultin ja Sonyn kanssa. Lisäksi messuilla näytetään TomTomin Nopeusvalvontakamerat-palvelun toimivuutta kolmannen osapuolen valmistajien tuotteissa.

Lisätietoja Internetissä
www.tomtom.com

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.