Maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, Targus (www.targus.com) mahdollistaa yksilöllisten suojakuorten luomisen älypuhelimille ja tablettilaitteille.

mbm-for-her

Vain harva asia tuntuu niin arvokkaalta kuin itse tehdyt, taatusti yksilölliset lahjat. Aivan kaikkea kivaa ja lahjakelpoista ei voi kuitenkaan valmistaa itse. Suosittujen älypuhelinten ja tablettilaitteiden yksilöinnissä apuun tulee Targus tarjoamalla ihanteellisen ratkaisun.

Targus madebyme on palvelukonsepti, joka mahdollistaa yksilöllisten älypuhelinsuojien ja tablettilaitteiden suojakansien luomisen mistä tahansa kuvasta. Kuvan valitsee käyttäjä itse. Valmis tuote on paitsi kuvitukseltaan yksilöllinen, myös suojakuorena kestävä ja korkealaatuinen. Se on täydellinen lahja älypuhelintaan tai tablettilaitettaan jatkuvasti käyttävälle lahjansaajalle.

Targus madebyme on helppokäyttöinen ja vaivaton palvelu. Useilta kotimaisilta jälleenmyyjiltä on ostettavissa fyysinen lisenssipaketti, jonka mukana toimitetaan tilausohjeet ja lunastuskoodi. Se toimii myös mukavana lahjana, koska monet lahjansaajat arvostavat enemmän fyysistä lahjaa kuin pelkkää digitaalista koodia.

Suomenkielisellä Madebyme-sivustolla syötetään aluksi kertakäyttöinen koodi, jolla lunastetaan haluttu suojakuori. Samassa yhteydessä valitaan mille laitteelle suojakuorta ollaan hankkimassa. Sen jälkeen palveluun ladataan haluttu kuva. Kun sopiva kuva on valittu ja asemoitu kohdalleen, voidaan tilaus viimeistellä. Valmis suojakuori saapuu postitse ilman erillisiä toimituskuluja haluttuun osoitteeseen kymmenen työpäivän kuluessa.

Targus madebyme -suojat sopivat älypuhelimiin ja tablettilaitteisiin täydellisen istuvasti. Näin ne myös suojaavat laitetta tehokkaasti naarmuilta ja kolhuilta. Targus on valmistanut laadukkaita suojia kannettaville laitteille jo 30 vuoden ajan. Tämä kokemus myös näkyy ja tuntuu tuotteiden laadussa.

Targus madebyme -suojat ovat saatavilla seuraaville älypuhelimille: Apple iPhone 4s, Apple iPhone 5, Apple iPhone 5s, Samsung Galaxy S3 ja Samsung Galaxy S4. Tablettilaitteista Targus madebyme -suojakannet kattavat sekä Apple iPadin 2., 3. ja 4. sukupolven mallit että Samsung Galaxy Tab 3:n seitsemän, kahdeksan ja 10,1 tuuman mallit.

Saatavuus ja hinnoittelu
Targus madebyme -tablettilaitesuojat ovat saatavilla 44,90 (isot tablettilaitteet) ja 39,90 (pienet tablettilaitteet) euron kuluttajahinnoin. Targus madebyme -älypuhelinsuojat ovat saatavilla 24,90 euron kuluttajahintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://madebyme.targus.com
www.facebook.com/targusfinland
http://bit.ly/1fd0fll (painokelpoisia tuotekuvia)

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.