Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi toi myyntiin poikkeuksellisen edullisen ja vaikuttavan 34-tuumaisen jyrkästi kaarevan 1500R-pelinäytön.

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34” on vaikuttava 34-tuumainen 21:9 kuvasuhteen omaava jyrkästi kaareva 1500R-pelinäyttö. Sen huippulaadukas 3440×1440 pisteen kuva, 144 hertsin virkistystaajuus ja neljän millisekunnin vasteaika takaavat, että kaikki pelit näyttävät visuaalisesti upeilta. Monipuolisesti säädettävä ja tyylikäs pelinäyttö on ergonominen ratkaisu myös pitkien pelisessioiden aikana. Näyttö on täydellinen tietokonepelaamiseen ja muuhun visuaaliseen käyttöön, jossa voi hyödyntää kolmanneksen laajempaa kuvaa kuin tavallisissa laajakuvanäytöissä. Laajempi näkökenttä upottaa pelaajan syvälle pelimaailmaan.

Jyrkästi kaareva 1500R-pelinäyttö upottaa katsojan syvälle näytön panoraamanäkymään. Kaareva näyttö luo normaalia pienemmän visuaalisen kaltevuuskulman, joten jokainen näytön piste on suunnilleen yhtä kaukana katsojan silmästä. Tämä vähentää visuaalisia vääristymiä ja antaa realistisemman kuvan joka kulmasta.

Ultrateräväpiirtoinen 3440×1440 pisteen tarkkuus paljastaa huippurealistiset yksityiskohdat kaikissa tilanteissa. Noin 2,5-kertainen pikselimäärä täysteräväpiirtoon verrattuna herättää näyttävät pelimaailmat eloon. Jopa 300 nitin kirkkaus ja korkea 3000:1 kontrastisuhde tekevät kuvasta selkeän ja kirkkaan olipa kyse sokaisevasta valkoisesta tai keskiyön mustasta. Mi Curved Monitor 34” toistaa jopa 16,7 miljoonaa väriä 121 prosentin sRGB-väriprofiililla. Se näyttää hienot värit kirkkaina, luonnollisesti ja yksityiskohtaisesti.

Nopea 144 hertsin virkistystaajuus ja neljän millisekunnin vasteaika vähentävät tehokkaasti pelien nykimistä ja haamukuvia. Integroidun AMD FreeSync -teknologian ansiosta näyttö eliminoi kuvan repeytymisen ja pysyy samassa vauhdissa näytönohjaimen kanssa. Näyttö on myös välkkymätön ja loistaa vain vähän silmiä rasittavaa sinistä valoa.

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34” on minimalistisesti ja tyylikkäästi muotoiltu näyttö, jossa on hienostunut tumma ulkokuori ja Y-muotoinen jalusta. Näytön kahden millimetrin kehys tekee reunasta vähemmän häiritsevän ja näytöstä tyylikkäämmän. Näyttöä voi kallistaa 15 astetta taaksepäin ja 5 astetta eteenpäin tai kääntää 40 astetta sivuille. Myös korkeutta voi säätää. Näin katseluasennon voi säätää haluamakseen ja saada täydellisen näkymän joka suunnasta. Lisäksi näytön voi asentaa seinälle VESA-kiinnikkeiden avulla.

Hinta ja saatavuus
Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34” on saatavana heti 449 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.mistore.fi/audio-video-ja-kuva/tv/mi-curved-gaming-monitor-34
https://youtu.be/xh_I8qNmY_4?t=3701 (julkistusvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhIZDtrcUx7L4z_7vPg?e=5bIHCO (kuvia)

Xiaomi
Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi on perustettu vuonna 2010. Se on kasvanut älypuhelinten ja muiden teknologiatuotteiden kärkivalmistajaksi MiOT-ekosysteeminsa avulla. Siihen kuuluu kymmenittäin oman alansa johtavia kumppaniyrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka voivat hyödyntää Xiaomin teknologista asiantuntemusta ja myyntikanavia. Kattavan tuotevalikoiman suosituimpa tuotteita ovat älypuhelimet, älykellot ja aktiivisuusrannekkeet, monenlaiset älykotituotteet, robotti-imurit, sähköpotkulaudat, audio- ja videotuotteet, valaisimet, kamerat ja hyvinvointituotteet.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. Lisätietoja osoitteessa www.mistore.fi.