Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi battle royale -henkisen Hyper Scape -verkkomoninpelin sekä PC-tietokoneille että PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Samalla alkoi sen ensimmäinen pelikausi The First Principle.

Ensimmäinen kausi aloittaa kattavan Hyper Scape -tarinan, jossa Prisma Dimensionsin luomassa Hyper Scapessa alkaa pelaajien ratkaistava mysteeri. Ensimmäinen kausi esittelee muistisirpaleet, joita pelaajat voivat kerätä saadakseen lisätietoja tietyistä hahmoista ja tapahtumista. Joka viikko pelimaailmaan piilotetaan uusi muistisirpale, jonka pelaajat voivat etsiä. Muistisirpaleiden lisäksi ensimmäisen ja seuraavien kausien aikana julkaistaan uusi sarjakuvatarina, joka rakentaa Hyper Scapen tarinaa.

Ensimmäinen kausi tuo mukanaan kaksi rajoitetun ajan pelimuotoa sekä yhden uuden aseen ja uuden hack-tekniikan. Uutena aseena nähdään sudenkorennolta nimensä saanut Dragonfly. Uutena hack-kykynä taas nähdään suorastaan vetovoimainen Magnet. Tämän myötä erilaisia aseita ja hack-kykyjä on yhteensä 11 kumpaakin. Lisäksi pelikausi tuo uusia ominaisuuksia pelin vuorovaikutteiseen Twitch-laajennukseen. Crowncast-nimellä tunnettu laajennus antaa pelin Twich-faneille mahdollisuuden osallistua pelin tapahtumiin uudella tavalla.

Hyper Scape sisältää myös uusia räätälöintikohteita Battle Pass -kausikortin kautta, joka tarjoaa ilmaisen ja premium-tason. Siinä on 100 tasoa ainutlaatuisia kosmeettisia tuotteita, joita avataan kauden aikana. Premium-taso on saatavana 950 Bitcrown-valuutalla. Pelaajat saavat pelin sisäistä Bitcrown-valuuttaa peliä pelaamalla tai ostamalla Bitcrown-pakkauksia oikealla rahalla Ubisoftin tai muiden toimijoiden kaupoista. Pelin katsojat voivat kehittää kausikorttiaan yksinkertaisesti katsomalla Hyper Scape -striimejä Twitchissä Hyper Scape Crowncast -laajennuksella.

Pelin tuoreen julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/0PmaEFfc234.
Pelin virallisen soundtrackin voi kuunnella osoitteessa https://www.youtube.com/playlist?list=PLu6_FOgZp3egSB-Cj3eVF7f6uTk_GOwzN.

Ubisoft Montreal -pelistudion kehittämä Hyper Scape on täysin ilmainen ja nopeatempoinen toimintapeli, jossa pelaajat ottavat yhteen battle royale -tyylisessä pelissä ensimmäisen persoonan kuvakulmasta pelihahmojaan ohjaten. Hyper Scape vie pelaajat vuoteen 2054, jossa osallistutaan futuristiseen Neo-Arcadian virtuaalikaupungissa käytävään taisteluun. Hyper Scape on suunniteltu alusta lähtien äärimmäisen intensiiviseksi ja nopeatempoiseksi pelikokemukseksi, jossa yhdistyvät niin aukeat ulkotilat kuin tiiviit sisätilat saumattomasti toisiinsa. Lisäksi peli on tehty alusta alkaen Twitch-striimaamista ajatellen. Erilaisten pelitilojen ansiosta peli sopii erinomaisesti sekä soolopelaajille että pienten joukkueiden tiimipelaamiseen. Pelin nopea tempo ja hykerryttävät mahdollisuudet kaduilta ja sisätiloista katoille etenemiseen luo puitteet säkenöivään ja vimmaiseen pelaamiseen. Neo-Arcadian värikäs ja moniulotteinen kaupunkiympäristö ja erilaiset erikoiskyvyt tekevät Hyper Scapesta kiehtovan lisän suosittuun battle royale -pelityyppiin. Myös kaksi erilaista voittotapaa lisäävät pelin kiehtovuutta. Pelin voi voittaa perinteisesti joko muut pelaajat nujertamalla tai vaihtoehtoisesti ottamalla haltuunsa pelin loppupuolella ilmestyvän kruunun 45 sekunnin ajaksi haltuunsa.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/hyper-scape
https://bit.ly/3dX27OW (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.