Kiinalaisen matkapuhelinjätti Xiaomin kumppaniyritys YI Technology tuo myyntiin useita huippuluokan kameratuotteita. Sukelluskotelolla varustettu 4K-toimintakamera tallentaa salamannopeat liikkeet huippulaadulla. Laadukkaat YI-turvakamerat puolestaan kuvaavat kaiken mitä kotona tapahtuu.

YI Technology tulee nimestä Xiaoyi, joka tarkoittaa suomeksi pientä muurahaista. Nimi muistuttaa tarkoituksella Xiaomia, koska yhtiö on sijoittanut YI Technologyyn ja sen hallituksessa istuu Xiaomin yksi perustajajäsenistä ja teollisesta muotoilusta vastaava Liu De. YI Technology on johtava kehittyneiden ja älykkäiden kuvantamisteknologioiden, -tuotteiden, -palveluiden ja -alustojen toimittaja. YI Technology tuottaa muun muassa toiminta-, turva-, kojelauta- ja digikameroita. Näiden lisäksi se valmistaa kuvauskoptereita ja kehittää 360 asteen videotallennusjärjestelmiä.

YI 4K+ Action Camera
Ultrateräväpiirtoinen videokuvaus on tullut jäädäkseen myös toimintakuvaukseen. Nyt se on mahdollista pienessä ja käyttäjäystävällisessä muodossa. YI Technology tuo Suomen markkinoille maailman ensimmäisen 4K-toimintakameran, joka kykenee tallentamaan videota 60 kuvan sekuntinopeudella (fps). Nopea ruudunpäivitys mahdollistaa yksityiskohtaisten toimintavideoiden kuvaamisen kaikissa olosuhteissa olipa kyseessä kesäiset urheilulajit tai nopeatempoinen talvilaskettelu. Mukana toimitettavan sukelluskotelon ansiosta YI 4K+ -toimintakamera soveltuu myös kaikenlaisten vesiharrastusten kuvaamiseen.

Toisinaan myös actionkameraksi kutsuttava YI 4K+ -toimintakamera sopii taskuun ja sen intuitiivinen käyttöliittymä sopii niin ammattikuvaajille kuin harrastajillekin. Hieman tikkuaskia suuremmassa toimintakamerassa on laadukas kosketusnäyttö monipuolisilla kuvasäädöillä. Pieneen kameraan on lisäksi saatu mahtumaan laadukas mikrofoni, MicroSD-muistikorttipaikka ja ladattava akku, joka mahdollistaa 4K/60 fps -videokuvaamisen jopa 71 minuutin ajan yhdellä latauksella.

YI 4K+ -toimintakameran huippulaadukas optiikka, 12 megapikselin kuvasensori ja EIS-kuvanvakaaja kykenevät tallentamaan vakaita, kristallinkirkkaita videoita ja valokuvia. Ne voidaan siirtää langattomasti tietokoneelle tai mobiililaitteelle nopeilla Bluetooth 4.0- tai Wifi ac -yhteyksillä. Vaihtoehtoisesti tiedot voi siirtää huippunopean usb-c-liitännän avulla, joka myös lataa kameran akun nopeasti.

YI 1080p Dome Camera
Kotien, kesämökkien, toimistojen ja muiden henkilökohtaisten alueiden videoseurannasta on tullut arkipäivää. YI 1080p Dome -turvakameran avulla käyttäjät voivat helposti seurata ja kuvata omia alueitaan milloin ja missä tahansa. Täysteräväpiirtoinen (1080p) turvakamera mahdollistaa täydellisen 360 asteen videokuvauksen laadukkaan laajakuvalinssin ja kahteen suuntaan kääntyvän jalustan avulla. Sisäkäyttöön tarkoitetun turvakameran voi sijoittaa pöydälle, seinälle tai kattoon.

Älykäs liikkeentunnistus ja itkumonitori voivat käynnistää videotallennuksen ja tehdä hälytyksen välittömästi. Turvakamera voi myös automaattisesti kääntyä itsensä ympäri ja kuvata tilaa jatkuvasti. Videota voi tallentaa MicroSD-muistikortille ja YI Cloud -verkkopalveluun. Yökuvaustila mahdollistaa selkeän videokuvan myös hämärissä tiloissa. Turvakameran kaksoismikrofoni takaa äänen selkeyden ja kaksisuuntainen äänenvälitys mahdollistaa myös keskustelun turvakameran välityksellä.

Saatavuus ja hinnoittelu
YI 4K+ Action Camera ja YI 1080p Dome Camera ovat saatavana välittömästi 379 ja 149 euron suositushintoihin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.xiaomi-mi.net/yi-camera/yi-4k-action-kamera-waterproof-case
www.xiaomi-mi.net/yi-camera/yi-home-kamerat/yi-dome-home-camera-1080p
https://youtu.be/C8WjACG-P5M (YI 4K+ -esittelyvideo)
https://youtu.be/jmL1bSWsEy0 (YI Dome -esittelyvideo)
http://bit.ly/2rvRCx6 (kuvia)

YI Technology
YI Technology on johtava kehittyneiden ja älykkäiden kuvantamisteknologioiden, -tuotteiden, -palveluiden ja -alustojen toimittaja. Sen kehitystiimi koostuu alan asiantuntijoista Yhdysvalloissa, Kiinassa, Japanissa ja Israelissa. Tiimillä on kaikkiaan vuosikymmenien kokemus kuvantamisteknologioista, algoritmeista, data-analyysistä, pilvilaskennasta ja mobiilisovelluksista. YI Technology on sitoutunut hyödyntämään innovatiivista teknologiaa tehdäkseen jokapäiväisen elämän turvallisemmaksi, rikkaammaksi ja hauskemmaksi. Yhtiö uskoo, että parhaat kuvantamis- ja tunnistusteknologiat tulee olla helppokäyttöisiä ja kaikkien ulottuvilla. Lisätietoja osoitteessa www.yitechnology.com.