Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) mullistaa tietokoneiden hallinnan uusilla MX-malliston hiirillä ja Flow-ohjelmistolla.

Logitech julkisti tänään vallankumouksellisen Flow-ohjelmistonsa, jonka ansiosta yhdellä hiirellä on mahdollisuus hallita jopa kolmea eri tietokonetta. Flow on yhteensopiva Logitechin uuden sukupolven lippulaivahiirien kanssa, joita ovat Logitech MX Master S2 ja Logitech MX Anywhere S2. Näiden hiirien ja Flow-ohjelmiston kanssa usean eri tietokoneen käyttö helpottuu merkittävästi ja työpöytätilaa vapautuu muihin tarpeisiin.

”Perinteisesti yksi tietokone on riittänyt yhden ihmisen työtehtäviin. Työskentelytavat ovat kuitenkin muuttuneet. Nykyään joka kymmenes työntekijä käyttää useampaa tietokonetta rinnakkain yhtäaikaisesti”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Anatoliy Polyanker. ”Usean tietokoneen yhtäaikainen käyttö voi vähentää häiriötekijöitä ja näin tehostaa monia työvaiheita. Toisaalta ongelmia voi koitua useiden eri hiirten rinnakkaisesta käytöstä. Juuri tällaisissa tilanteissa Flow auttaa tehostamaan työskentelyä. Esimerkiksi tiedostojen siirtäminen koneelta toiselle sujuu entistä helpommin. Tämä tehostaa ajankäyttöä merkittävästi.”

Logitech MX -malliston uudet langattomat hiiret, MX Master S2 ja Anywhere S2, käyttävät Flow-ohjelmistoa ja ovat oivallisia työkaluja ratkomaan usean tietokoneen käytöstä aiheutuvia ongelmia.

Logitech Flow
Logitech Flow on ladattavissa ilmaiseksi osana Logitech Options -ohjelmistoa. Flow-ominaisuuden ja uusien MX-hiirien ansiosta yhdellä hiirellä voidaan hallita jopa kolmea eri tietokonetta. Myös tiedostojen kopiointi ja siirto tietokoneelta toiselle onnistuu Flow-toiminnon ansiosta helposti. Flow on helppo ottaa käyttöön yksinkertaisen ja vaivattoman käyttöliittymän avulla.

Logitech MX Master S2 ja Logitech MX Anywhere S2
Molemmat MX-hiiret hyödyntävät parannettua Darkfield-anturitekniikkaa. Sen ansiosta hiiret toimivat tarkasti ja luotettavasti lähes millä tahansa alustalla, jopa lasipinnoilla. Säädettävän tarkkuuden ansiosta (maksimi 4000 dpi) MX-hiirten käyttö on juuri niin tarkkaa ja nopeaa kuin käyttäjä itse haluaa.

Tehokkaan akun ansiosta langattomat hiiret toimivat jopa 70 päivää täydellä latauksella. Myös hiirten lataus on nopeaa ja vaivatonta mukana tulevan kaapelin ansiosta.

Logitech MX Master S2 -hiiressä on automaattisesti mukautuva keskipainike, joka toimii portaallisena ja huippunopeana portaattomana vierityspainikkeena. Sen ansiosta esimerkiksi isojen tiedostojen ja verkkosivustojen selailu sujuu nopeasti. Vierityspainiketta voidaan käyttää myös sivusuunnassa ja siihen voidaan ohjelmoida haluttuja lisätoimintoja Logitech Options -ohjelmistolla. Logitech MX Anywhere S2 -hiiressä on puolestaan painikkeella säädettävä vierityspainike, jolla voidaan valita, halutaanko käyttöön portaallinen vai portaaton vieritys.

Molemmat MX-hiiret on muotoiltu sopimaan käteen täydellisesti. MX Master S2 tukee kättä ja rannetta niiden luonnollisessa asennossa hyvällä ergonomialla. MX Anywhere S2 puolestaan tarjoaa mukavuutta ja hallittavuutta missä ikinä hiirtä käytetäänkin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech MX Master 2S ja Logitech MX Anywhere 2S tulevat myyntiin kesäkuussa 129 ja 99 euron suositushintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/mx-master-2s-flow
http://www.logitech.com/fi-fi/product/mx-anywhere-2s-flow
https://youtu.be/0rs6WMN0uUE (esittelyvideo)
http://bit.ly/2qDzEWO (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G ja Ultimate Ears. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.