Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin PUROn ja Kawasakin yhteistyössä suunnitteleman sähköpotkulaudan. Sen avulla lyhyet matkat taittuvat vaivattomasti.

Japanilaisen Kawasakin valmistama sähköpotkulauta on helppokäyttöinen ja vaivaton liikkumisväline. Sähkökäyttöinen potkulauta on tämän kesän kuuma trendituote. Sen ansiosta lyhyet ja vähän pidemmätkin etäisyydet taittuvat nopeasti, kevyesti ja hikoilematta. Taitettavan rakenteensa ansiosta sähköpotkulauta kulkee helposti mukana liikaa tilaa viemättä.

Sähköpotkulaudalla liikkuminen on yhtä helppoa kuin perinteiselläkin potkulaudalla. Täysin hiljaisen sähkömoottorin ansiosta eteneminen on kuitenkin kevyempää ja nopeampaa. Sähköpotkulauta yltääkin jopa 18 kilometrin tuntivauhtiin.

Sähköpotkulaudan ohjaustangossa on näyttö, joka näyttää akun varaustason, nopeuden ja ajomatkan pituuden. Ohjaustangossa on myös tärinää vähentävä jousitus, jonka ansiosta ajaminen tuntuu mukavalta pienistä epätasaisuuksista huolimatta. Täydellä akulla sähköpotkulauta kulkee jopa 25 kilometriä. Akun voi ladata mukana tulevalla laturilla täyteen noin kahdessa tunnissa.

Mustan ja vihreän väreissä saatavilla olevan sähköpotkulaudan suositusikä on kahdeksasta ikävuodesta ylöspäin. Suositeltu käyttäjän enimmäispaino on 100 kilogrammaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Kawasaki KX-SF6.5 -sähköpotkulauta on saatavana välittömästi ja sen suositushinta on 529 euroa. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3Akawasaki%3Akawasaki%24 (tuotevalikoima)
https://youtu.be/m2ZgNTlAyg8 (esittelyvideo)
http://bit.ly/2sA1iW7 (tuotekuvia)

Puro
Puro on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. Puro on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.