Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tuo myyntiin tyylikkään ja edullisen älykaiuttimen, jolla voi toistaa musiikkia useassa huoneessa ja hallita muita älylaitteita helposti.

Xiaomi Mi Smart Speaker -älykaiuttimella voi nauttia upeasta äänentoistosta kaikkialla kotona. Kaiutin on muotoilultaan minimalistinen ja kompakti. Pienen kokonsa (131x104x151 mm, 842 g) ansiosta se sopii kaikkialle, kuten makuuhuoneen yöpöydälle, keittiön hyllylle tai olohuoneeseen tasolle. Laadukas 12 watin ja 2,5 tuuman kaiutin tukee myös DTS Customized Sound -äänentoistoa. Sen avulla koko huoneen täyttävä äänentoisto on selkeä ja yksityiskohtainen.

Mi Smart Speaker -älykaiutin otetaan käyttöön liittämällä se yksinkertaisesti seinäpistokkeeseen. Sen jälkeen äänilähteen voi liittää kaiuttimeen langattomasti Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydellä tai käyttää kaiuttimen sisäisiä älytoimintoja. Kaiutinta on helppo hallita kätevän paneelin ja ainutlaatuisen led-valorenkaan avulla.

Mi Smart Speaker -älykaiuttimen avulla voi nauttia suosikkimusiikista missä tilanteissa tahansa. Haluttiinpa luoda täydellinen tunnelma hiljaiselle koti-illalle tai toistaa jatkuvaa soittolistaa kotijuhlissa, suosikkipalvelut ovat heti käytettävissä. Kaiutinta voi käyttää suoraan suosittujen Spotify-, Youtube Music-, Pandora-, Deezer- ja Google Play Music -musiikkipalvelujen kanssa. Lisäksi se tukee HE-AAC-, AAC-LC-, MP3-, Vorbis-, WAV (LPCM)-, Opus- ja HR FLAC -ääniformaatteja langattomista äänilähteistä.

Usean Mi Smart Speaker -älykaiuttimen avulla voi muokata äänentoistoa haluamakseen. Yhdistämällä kaksi kaiutinta samassa huoneessa, ne saa toistamaan stereoääntä. Jos kaiuttimia lisätään enemmän, saadaan aikaan monikanavainen äänentoisto ja monihuonejärjestelmä, jolla musiikkia voi soittaa useissa huoneissa yhtä aikaa.

Mi Smart Speaker toimii älykkäästi Google Assistantin ja Chromecastin kanssa, jolloin kaiutinta voi hallita englanninkielisellä puheella. Google Assistantia voi pyytää lukemaan uutiset, kertomaan vinkkejä ruokaresepteistä tai kertoa kaiuttimelle mitä musiikkia haluaa kuulla. Älykaiuttimen voi liittää myös langattoman Wi-Fi-verkon älykotikeskittimeen (esim. Mi Control Hub). Näin kaiuttimen kautta voi ohjata myös useita muita Mi-älylaitteita, kuten televisiota, mediatoistinta, robottipölynimuria, älyvaloja tai vaikkapa ilmanpuhdistinta.

Hinta ja saatavuus
Xiaomi Mi Smart Speaker on saatavana heti 59 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.mistore.fi/audio-video-ja-kuva/kaiuttimet/mi-smart-speaker
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhrsefj0iCd6d-fdWog?e=ejmqRA (kuvia)

Xiaomi
Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi on perustettu vuonna 2010. Se on kasvanut älypuhelinten ja muiden teknologiatuotteiden kärkivalmistajaksi MiOT-ekosysteeminsa avulla. Siihen kuuluu kymmenittäin oman alansa johtavia kumppaniyrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka voivat hyödyntää Xiaomin teknologista asiantuntemusta ja myyntikanavia. Kattavan tuotevalikoiman suosituimpa tuotteita ovat älypuhelimet, älykellot ja aktiivisuusrannekkeet, monenlaiset älykotituotteet, robotti-imurit, sähköpotkulaudat, audio- ja videotuotteet, valaisimet, kamerat ja hyvinvointituotteet.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. Lisätietoja osoitteessa www.mistore.fi.