Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailun julkaisun jälkeiset pelilaajennukset.

Joulukuussa syöksytään kreikkalaisiin jumaltarustoihin Immortal Fenyx Rising -pelin myötä. Avoimen pelimaailman toimintaseikkailu tulee myös laajenemaan julkaisun jälkeen uusilla tarinaosilla, erilaisilla tapahtumilla, viikoittaisilla pelihaasteilla ja päivittäisillä tehtävillä. Pelin kausikortti tuo mukanaan kaikki pelin laajennukset, jotka sisältävät uusia peliympäristöjä, lisää sankarihahmoja ja entistä enemmän tehtäviä. Lisäksi pelin julkaisun myötä julkaistava When the Roads Get Rocky -lisätehtävä sisältyy pelin kausikorttiin.

Kausikortin kolme erillistä laajennusosaa ovat A New God, Myths of the Eastern Realm ja The Lost Gods. Näistä ensimmäinen vie pelaajahahmon Olympos-palatsiin, jumalten kotiin. Liittyäkseen jumalten joukkoon Fenyx joutuu suorittamaan joukon jumalallisia haastetehtäviä, joilla erotellaan kuolevaiset maailman hallitsijoista. Toisen lisäosan myötä tutustutaan kiinalaiseen mytologiaan ja uuteen Ku-sankariin. Sen myötä avautuu myös uusi ainutlaatuinen pelialue, jossa törmätään kiinalaisesta mytologiasta tuttuihin hirviöihin ja vihollisiin sekä itämaiseen peliympäristöön ja taistelutyyleihin. The Lost Gods, kolmas ja viimeinen pelin isoista lisäosista, esittelee uuden hahmon. Fenyxin valitsema Ash joutuu tuomaan takaisin kadonneet jumalat salaperäiseltä saarelta. Edessä on hurja ja ennennäkemätön seikkailu täynnä eeppistä toimintaa ja kiehtovia taisteluita.

Pelin kausikortti on ostettavissa erikseen Ubisoftin kauppapaikasta. Lisäksi kausikortti sisältyy peruspelin ohella Immortals Fenyx Rising Gold Edition -pakettiin.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/HlWmtuQlxbI.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Edistyminen palkitaan uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising julkaistaan 3. joulukuuta 2020 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5-  ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville sekä Ubisoft+-, Stadia- ja Luna-pelitilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/immortals-fenyx-rising
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhctL4FQtuOHWvIdUkQ?e=ViscA2 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.