Boston Distribution on tuonut myyntiin edullisen FeiyuTech AK2000C -kameravakaajan, joka sopii monipuolisten säätöjensä ansiosta poikkeuksellisen monille järjestelmäkameroille.

Kameravakaaja on käytännössä lähes välttämätön lisälaite ammattimaiseen videokuvaukseen tai on ainakin paras kumppani järjestelmäkameran hallintaan. Vakaat kameran liikkeet ja monet erikoisefektit ovat mahdollisia vain laadukkaan kameravakaajan avulla. FeiyuTech AK2000C -kameravakaajan kolmiakselinen gimbaali osaa tavallisten seuranta-, lukitus- ja panorointiliikkeiden lisäksi automatisoida näyttäviä kiertoliikkeitä sekä tallentaa tyylikkäitä timelapse-videoita.

FeiyuTech AK2000C on monipuolinen ja edullinen kameravakaaja, joka kykenee kannattelemaan ja ohjaamaan jopa 2,2 kilogramman painoista järjestelmäkameraa. Jykevästä rakenteestaan huolimatta itse kameravakaaja painaa vain 1,1 kilogrammaa. Kamerakiinnikkeitä voi säätää viiteen eri suuntaan, joten se sopii poikkeuksellisen monille järjestelmäkameroille tunnetuilta valmistajilta, kuten Sony, Canon, Panasonic, Nikon ja Fujifilm. Taitettavan irrotuslevyn ja ARCA-pikakiinnityslevyn ansiosta kameran kokoa voi vaihtaa nopeasti ja sen voi helposti kiinnittää tai irrottaa vakaajasta.

Nopean käyttöönoton jälkeen kameravakaajaa on helppo hallita kätevien säätimien ja OLED-kosketusnäytön avulla. Eri asetuksiin ja kuvaustiloihin pääsee useimmiten nappia painamalla tai näyttöä hipaisemalla. Vakaajan langattoman Wi-Fi-yhteyden tai kuuden mukana tulevan ohjauskaapelivaihtoehdon avustuksella voidaan myös vaivatta hallita järjestelmäkameran tärkeimpiä toimintoja.

FeiyuTech AK2000C -kameravakaaja toimii jopa seitsemän tuntia yhdellä latauksella. Akun voi ladata USB-C-pikalaturilla täyteen vain 1,5 tunnissa. Kameravakaajaan saa hankittua myös monia kuvaamista helpottavia lisävarusteita, kuten monopodin, lisäkiinnikkeitä, jatkovarren, langattoman mikrofonisetin ja kädensijan alakuvaukseen.

Hinta ja saatavuus
FeiyuTech AK2000C tulee myyntiin joulukuussa 249 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.feiyu-tech.com/ak2000c/
www.boston.fi
https://youtu.be/oCP9uVDa2gI (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/LLuYrfXBVGo (esittelyvideo 2)
https://youtu.be/K85TQIL2xZ0 (esittelyvideo 3)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhpw9hDjrcE1IujV92w?e=EOlFaO (kuvia)

FeiyuTech
FeiyuTech on yksi maailman johtavista videokuvan vakaukseen keskittyvistä yrityksistä. Se kehittää ja valmistaa kameravakaajia älypuhelimiin, actionkameroihin ja suurempiin DSLR-digikameroihin. Se on ensimmäinen kameravakainten valmistaja, joka on tehnyt yhteistyötä Applen kanssa. Lisätietoja osoitteessa www.feiyu-tech.com

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.