Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi tietoa Watch Dogs -toimintapelin menestyksestä. Peli teki julkaisuviikollaan uusien pelien myyntiennätyksen!

WD__APP_BLOCKERS_COLLAGE

Kyseessä on Ubisoftin menestynein pelijulkaisu ikinä. Ensimmäisen viikon myynnit rikkoivat ennätyksiä. Peliä on myyty ensimmäisen viikon aikana kaupoista kuluttajille yli neljä miljoonaa kappaletta. Peliteollisuudessa tämä tarkoittaa Watch Dogsin olevan kaikkien aikojen myydyin kokonaan uusi peli kautta aikojen(1). Watch Dogs rikkoi myyntiennätyksiä jo ensimmäisen 24 tunnin aikana julkaisustaan ja onkin näin Ubisoftin parhaiten ikinä myynyt peli ensimmäisen julkaisuviikkonsa aikana(2).

”Näin mahtavan myyntimenestyksen ja pelaajilta saadun positiivisen palautteen ansiosta Watch Dogs on noussut tämän hetken ”pakko saada” -peliksi”, kommentoi Ubisoftin myynti- ja markkinointijohtaja Geoffroy Sardin. ”Olemme todella ylpeitä saavutuksestamme ja olemme varmoja, että Watch Dogsilla on lupaava tulevaisuus edessään.”

Watch Dogsin julkaisu pelikonsoleilla ja PC-tietokoneilla sai seuraa ilmaisesta mobiilisovelluksesta, ctOS Mobilesta. Sovelluksella pelaajat voivat liittyä Watch Dogsin pelimaalimaan mistä tahansa ja milloin vain. Sovellus on suunniteltu tuomaan mukaan toisen peliruudun pelattavuus yhdessä varsinaisen pelin kanssa ja myös toimimaan erillisenä kokemuksena pääpelin rinnalla. Jo yli miljoona pelaajaa on ladannut ja pelannut ctOS Mobilea(2). Watch Dogs julkaistaan myös Nintendo Wii U -pelikonsolille syksyllä 2014.

Watch Dogs sijoittuu Chicagoon ja asettaa pelaajansa Aiden Pearcen rooliin. Pearce on taidokas hakkeri, joka toteuttaa omankädenoikeutta väkivaltaisen perhetragedian seurauksena. Pearce murtautuu Chicagon kaupungin keskustietokoneen käyttöjärjestelmään (ctOS), joka hallitsee kaupungin infrastruktuuria aina turvakameroista liikennevaloihin ja julkisesta liikenteestä kaupungin asukkaiden yksityisiin tietoihin. Peli käyttää täysin uutta Disrupt-pelimoottoria, jonka ansiosta Watch Dogs näyttää ja tuntuu upealta, elävältä pelimaailmalta.

Watch Dogs ilmestyi sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 27. toukokuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.

(1) Tieto perustuu NPD:n ja GFK:n tietoihin sekä sisäisiin arvioihin 3. kesäkuuta 2014 asti.
(2) Tieto perustuu sisäisiin arvioihin Watch Dogsin maailmanlaajuisista myynneistä eri alustoilla 3. kesäkuuta 2014 asti.

Lisätietoja
http://watchdogs.ubi.com
http://youtu.be/TgKnILJN588 (esittelyvideo)
http://bit.ly/17tp5pX (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com