Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkaisi korkeatasoista äänentoistoa tarjoavan langattoman Bluetooth-matkakaiuttimen.

X300_GROUP

Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker toistaa äänet avarasti viistosti asennettujen kaiutinelementtien ansiosta. Matkakaiuttimen erottelukykyinen äänentoisto soittaa laadukkaasti niin matalat, korkeat kuin keskiäänetkin.

Logitech X300 on liitettävissä langattomalla Bluetooth-yhteydellä esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettilaitteeseen. Näin voidaan nauttia kaiuttimen avarasta äänimaisemasta helposti missä tahansa vaikka musiikkia kuunneltaessa tai videoita katseltaessa.

”Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker tarjoaa teatteritasoisen äänentoiston mukana kulkevassa koossa”, kommentoi Logitechin langattoman äänentoiston tuotepäällikkö Jeffery Cheung. ”Suunnittelimme tämän stereokaiuttimen kaiutinelementit yläviistoon ja ulospäin suunnaten. Se avartaa äänimaisemaa ja nostaa liikkuvan viihteen uudelle tasolle.”

Logitech X300 -matkakaiutinta on helppo käyttää. Kaiuttimessa on painikkeet äänenvoimakkuuden säätämiseen ja puheluihin vastaamiseen. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta Logitech X300 toimii myös kaiutinpuhelimena.

Kaiutin käyttää virtalähteenään litium-ioniakkua, josta virtaa riittää jopa viideksi tunniksi yhtäjaksoisessa käytössä. Mukana tulevan usb-kaapelin ansiosta akun lataaminen sujuu vaivatta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker tulee saataville elokuussa 69 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories/speakers
http://bit.ly/1tDKndB (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.