Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti kuudennen vuosittaisen värihiirimallistonsa. Uudet kuosit ja värit ovat raikkaita, ajankohtaisia ja virkistäviä. Ne sopivat niin arkeen kuin vapaallekin.

M325_GROUP

“Logitech Color Collection on luotu heijastamaan yksilöllistä ja vapaata ilmaisua”, kommentoi Logitechin PC-lisälaitteiden brändijohtaja Charlotte Johs. “Värit ja kuviot voivat vaikuttaa käyttäjänsä mielialaan ja heijastaa omaa tyyliä. Valikoimamme rohkeat tyylit ja raikkaat värit tuovat ainutlaatuisesti esiin jokaisen omaa yksilöllisyyttä.”

Uusi Logitech Color Collection käsittää useita hiirivaihtoehtoja aina kaksivärisistä klassikoista monivärisiin kuviointeihin. Valikoiman tuotteita ovat mukavaa muotoilua ja tarkkaa hallittavuutta toisiinsa yhdistävä Logitech Wireless Mouse M325, erityisesti paljon liikkuvan vaihtoehto Logitech Wireless Mouse M317 sekä pienikokoinen ja erityisen kevytrakenteinen Logitech Mini Mouse M187.

Malliston kaikki hiiret ovat langattomia ja vähävirtaisia. Lisäksi ne sopivat erinomaisesti sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Color Collection -väreissä olevat Logitech Wireless Mouse M325, Wireless Mouse M317 ja Mini Mouse M187 tulevat myyntiin kesäkuun aikana. Kuluttajahinnat ovat vastaavasti 29,90, 24,90 ja 19,90 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/mice-pointers/mice?sort=s4&filter=f3248&WT.ac=ps|11562|20414cc
http://bit.ly/1p5S4cz (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.