Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti loppukuussa ilmestyvän Watch Dogs: Legion -toimintapelin tarinavideon ja julkisti samalla pelijulkaisun jälkeiset suunnitelmansa.

Tarinavideossa pureudutaan Lontoota odottavaan synkkään kohtaloon. Vastassa on Zero-Day-nimellä toimiva tuntematon taho, joka on lavastanut maanalaisen DedSec-vastarintaliikkeen syylliseksi kaupungissa tapahtuviin pommiräjähdyksiin. Pelaajan on taisteltava vastarintaliikkeen nimissä Lontoon pelastamiseksi ja nostettava vastarintaliike todellista pahantekijää vastaan. Uuden tarinavideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/8mOVusuXl7E.

Tarinavideon ohella Ubisoft julkisti Watch Dogs: Legion -moninpelitilan saapuvan peliin ilmaisena päivityksenä 3. joulukuuta. Pelin julkaisun jälkisuunnitelmiin lukeutuukin paljon tekemistä sekä yksin- että moninpelin puolelle.

Joulukuussa ilmestyvään ilmaiseen moninpelipäivitykseen sisältyy neljän pelaajan vapaamuotoinen yhteistyöpelitila, yhteistyötehtäviä kahdesta neljään pelaajalle, neljän pelaajan Tactical Ops -tehtäviä ja ensimmäinen pelaajien välinen moninpelitla, Spiderbot Arena. Siinä neljästä kahdeksaan pelaajaa kisaavat keskenään kilpa-areenalla hämähäkkirobottia komentaen ja ottavat toisistaan mittaa hauskassa deathmatch-pelitilassa. Ilmaista yksinpelisisältöä on luvassa ensi vuoden puolella, jolloin tarjolle tulee uusia hahmoja uusine kykyineen, lisää tehtäviä ja uusi New Game Plus -pelitila.

Lisäksi Watch Dogs: Legion -kausikortin ostaneet saavat pelattavaksi Watch Dogs: Legion – Bloodline -tarinakokonaisuuden. Siinä mukana ovat ensimmäisestä pelistä tuttu päähenkilö Aiden Pearce ja Watch Dogs 2 -pelissä nähty Wrench. Tarina tuo mukanaan uuden yksinpelikampanjan sekä moninpelisisältöä. Uusina hahmoina mukana ovat Assassin’s Creed -peleistä tuttu Darcy ja mielenhallintavoimia omaava, ihmiskokeisiin joutunut Mina. Lisäksi kausikortti tarjoaa lisäpelattavaa erilaisten tehtävien myötä ja kokonaisuudessaan Watch Dogs Complete Edition -pelin vuodelta 2014 sekä paljon muuta lisäsisältöä.

Pelin kausikortti on erikseen ostettavissa, jonka lisäksi se sisältyy pelin Gold-, Ultimate- ja keräilijänversioihin.

Lähitulevaisuuden Lontoo on hirvittävä paikka asua. Rikollisliigat ovat kasvattaneet valtaansa samalla, kun korruptoitunut hallitus on polkenut tavallisen kansalaisen maanrakoon. Terrorismi on nousussa ja tulevaisuus näyttää synkältä. Vaihtoehtoina on alistuminen ja pelossa eläminen tai taistella vastaan. Watch Dogs: Legion -toimintapelissä pelaaja on yksi vastarintaan nousevista, mutta tätäkään sotaa ei pidä eikä tarvitse käydä yksin. Lontoo on täynnä asukkaita, jotka voi värvätä puolelleen osaksi vastarintataistelua. Jokaisella asukkaalla on myös omat taitonsa, erityispiirteensä ja taustatarinansa. Olipa kyse kyberteknologiasta, raa’asta voimasta tai arjen sankareista, jokaiselle tekijälle on paikkansa.

Watch Dogs: Legion tulee myyntiin 29. lokakuuta 2020 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Peli julkaistaan myös Xbox Series -konsoleille 10. marraskuuta ja PlayStation 5 -pelikonsoleille digitaalisesti 12. marraskuuta sekä fyysisenä 24. marraskuuta. Lisäksi peli julkaistaan Amazon Luna -palvelulle myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.watchdogs.com
http://bit.ly/2TKXjUq (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.