Boston Distribution tuo myyntiin kevyen ja ominaisuuksiltaan monipuolisen 360 asteen Kandao QooCam Fun -puhelinkameran, joka sopii korkeatasoisen video- ja valokuvauksen ohella myös videostriimeihin.

Elämyksellinen valo- ja videokuvaus laajakuvalla tai 360 asteen näkökentällä on tätä päivää. Se ei kuitenkaan onnistu edes kalliimpien älypuhelimien omilla kameroilla. Ongelman ratkaisee puhelimeen liitettävä Kandao QooCam Fun -kamera. Se on monipuolinen ja helppokäyttöinen kamera, jolla sujuu sekä laajakuvaotosten että huikeiden 360 asteen videoiden ja kuvien kuvaaminen. Lisäksi kamera soveltuu erilaisten videostriimien lähettämiseen puhelimen avulla. Kamerassa on myös automaattinen kuvanvakaus, jonka ansiosta liikkuva kuva pysyy tasaisena esimerkiksi kävellessä tai juostessa.

Korkeatasoista ultrateräväpiirtoista 4K-kuvaa tallentava kamera kiinnittyy usb-liittimellä osaksi Android-älypuhelinta. Sen myötä käyttövalmis kamera on oivallinen vaihtoehto erilaisten muistojen taltiointiin, sillä kameran hallinta onnistuu helposti älypuhelimen näytöltä. Kamerassa on tukkukaupalla monipuolisia asetuksia eri kuvasuhteista erilaisiin värisuotimiin ja laajakuvatoimintoihin. Lisäksi kasvokuvien ottamisessa auttaa tehokas tekoälytoiminto, joka osaa säätää kuvien väritasapainoa ja muokata kasvojen piirteitä luonnollisesti.

Kuvia ja videoita on myös helppo rajata eri tavoin, jolloin kuvauskohde on helpompi säilyttää kuvauksen keskipisteessä. Erilaiset erikoisefektit, kuten asteroidi- ja tunnelikuvatehosteet, auttavat hauskojen erikoisvideoiden luomisessa. Näyttävien videoiden luominen sujuu kädenkäänteessä kätevän muokkaussovelluksen avulla. Mukana on myös runsaasti erilaisia valmispohjia, joiden avulla omasta materiaalista on helppo loihtia todellisia taideteoksia omaksi ja muiden iloksi. Lisäksi musiikin lisääminen videoihin suoraan omasta puhelimesta on tehty äärimmäisen helpoksi.

Kandao QooCam Fun -kameralla on helppo kuvata videostriimejä ja jakaa ne haluamalleen alustalle. Esimerkiksi Facebook, YouTube ja Twitter ovat suoraan tuettuja striimausalustoja. Myös kuvien ja videoiden jako eri sovelluksiin ja sosiaalisen median alustoihin on tehty erittäin helpoksi. Kameralla voidaan kuvata myös 360 asteen videoita, jotka ovat yhteensopivia virtuaalitodellisuuslasien kanssa.

Kameran kaksi korkeatasoista 200 asteen kalansilmälinssiä mahdollistavat laadukkaan laajakuvan. Yhdysrakenteisella stereomikrofonilla myös ääni taltioituu selkeästi. Kamerassa on neljä gigatavua tallennustilaa ja tehokkaan usb-c-liitännän ansiosta tiedostonsiirto puhelimeen on nopeaa. Vain 67 grammaa painavassa kamerassa riittää virtaa täydellä latauksella 80 minuutin kuvaamiseen.

Hinta ja saatavuus
Kandao QooCam Fun -puhelinkamera on saatavana 159 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.kandaovr.com/qoocamfun/
www.boston.fi
https://youtu.be/oQMfXP3AX9Y (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhpY_O7NYYY7oJ8xlFQ?e=BK70dw (kuvia)

Kandao Technology
Kiinalainen Kandao Technology Co. Ltd keskittyy virtuaalitodellisuustekniikan tutkimukseen ja sen kehittämiseen tarjoamalla patentoituja kokonaisratkaisuja virtuaalitodellisuuden videoiden tallentamiseen ja suoratoistoon. Lisätietoja osoitteessa www.kandaovr.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.