Boston Distribution tuo myyntiin työkäyttöön suunnitellun langattoman AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofonin, jota voi mukavuutensa ansiosta käyttää tauotta koko työpäivän tai pitkän ajomatkan.

AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofoni on suunniteltu ensisijaisesti vaivattomaan äänikommunikointiin. Luujohdintekniikkaa hyödyntävät kuulokkeet toistavat ääntä kuuloluita pitkin eivätkä peitä korvia. Näin ne soveltuvat erinomaisesti työympäristöön, jossa käydään puhelinkeskusteluita ja toisaalta vaaditaan vapautta käsien käyttöön. Koska kuulokkeet eivät peitä korvia, ympäristön ääniin on helpompi havahtua. Se helpottaa monessa tapauksessa työntekoa ja lisää käyttöturvallisuutta.

Huomaamattoman sankamikrofonin ja kevyen titaanivalmisteisen pantarakenteen ansiosta kuulokemikrofonia on vaivaton pitää päässä koko työpäivän. Kuulokkeet eivät purista, paina tai hiosta päätä eikä korvia kuppi- tai tulppakuulokkeiden tavoin. Kuulokkeita ei tarvitse riisua päästä kuullakseen ympäristön äänet tai osallistuakseen keskusteluun kollegan tai asiakkaan kanssa.

Tehokkaan ja virtapihin Bluetooth 5.0 -teknologian ansiosta kuulokkeet toistavat musiikkia, puhetta ja muuta ääntä äänilähteestään jopa kymmenen metrin päästä. Kuulokkeet voi yhdistää Bluetooth-yhteydellä kahteen äänilähteeseen yhtä aikaa. Näin ne voivat olla yhtä aikaa kiinni esimerkiksi tietokoneessa ja matkapuhelimessa, jolloin eri puheyhteyksiä on helppo hoitaa kahdelta eri laitteelta.

Langattomuutensa ansiosta kuulokemikrofoni on hyvä vaihtoehto äänipuheluihin myös autossa. Kuulokkeiden sankamikrofonissa on automaattinen taustamelun vaimennus, joten ulkoiset hälyäänet suodattuvat pois keskusteluista. Taipuisan sangan ansiosta mikrofonin voi tuoda lähemmäs suuta, mikä osaltaan parantaa äänen selkeyttä.

Kuulokkeet sopivat hyvin myös musiikinkuunteluun. Niiden PremiumPitch 2.0 -stereoääni ja dynaaminen bassokorostus takaavat korkeatasoisen äänentoiston kuunneltavasta sisällöstä riippumatta.

AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofonin tehokas akku riittää täydellä latauksella jopa 16 tunnin äänipuheluihin tai kahdeksan tunnin äänentoistoon. Parin tunnin puhekäyttöön saadaan riittävästi virtaa jo viiden minuutin pikalatauksella. Tämä sujuu helposti magneettisella induktiotekniikalla.

Kuulokemikrofonin käyttö on äärimmäisen helppoa monitoimisen toimintopainikkeen avulla. Sen avulla voidaan vastata puheluihin tai käynnistää ja tauottaa musiikinkuuntelu. Myös puhelimen ääniohjauksen aktivointi onnistuu painikkeella helposti. Kuulokemikrofoni ja älypuhelin voidaan helposti parittaa toisiinsa kätevän NFC-tekniikan avulla.

Vain 33 grammaa painava kuulokemikrofoni kestää myös pölyä, hikoilua ja kastumista (IP55-standardi). Sen ansiosta kuulokkeet sopivat äänipuheluiden lisäksi myös äänentoistoon liikuntaharrastuksissa.

Hinta ja saatavuus
AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofoni tulee myyntiin lokakuun aikana 169 euron hintaan. AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofonin mukana toimitetaan latausjohto ja säilytyspussi. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.aftershokz-communications.com
www.boston.fi
https://youtu.be/eVv2Wns3sjI (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhplyD5EVHcF_8sY78g?e=CMHbP4 (kuvia)

AfterShokz
AfterShokz tuo patentoidun luujohtumistekniikan urheilu- ja Bluetooth-kuulokkeisiin kuluttajaystävälliseen hintaan. Alkujaan armeijakäyttöön ja lainvalvontaan luotu teknologia esiteltiin ensi kerran Voxtechin toimesta vuonna 2001. Korkeatasoisen ääniteknologian ja kuulokemuotoilun ansiosta AfterShokz-kuulokkeet ovat ensiluokkainen valinta musiikista nauttivalle liikkujalle. Perustamisvuodestaan 2011 lähtien AfterShokz on omistautunut kehittämään tuotteita, joissa tilannehavainnointi ja turvallisuus ovat ensisijaisessa roolissa. Lisätietoja osoitteessa www.aftershokz.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.