PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipeli valtaa uuden sukupolven pelikonsolit Slayer Edition -versiolla.

Warhammer: Chaosbane -pelissä yhdistyvät toisiinsa kiivastempoinen toiminta ja taistelu sekä roolipelimäinen hahmonkehitys ja synkkätunnelmainen Warhammer-roolipelimaailma. Uusien Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsolien julkaisun yhteydessä julkaistava Warhammer: Chaosbane Slayer Edition sisältää alkuperäisen pelin kaikki 12 laajennuspakettia. Näiden lisäksi uutena pelihahmona esitellään noidanmetsästäjä Jurgen Haider sekä ultrateräväpiirtoinen 4K-peligrafiikka 60 kuvan sekuntinopeudella.

Pitkästä takistaan ja lierihatustaan tunnettu noidanmetsästäjä hallitsee sujuvasti kahden aseen käytön. Lähitaistelussa hän turvautuu miekkaansa ja kauempaa hän kurmottaa vihollisia pistooleillaan. Invkisiittorimainen metsästäjä saa voimansa itseltään Sigmarilta tuhotessaan kaaoksen voimia ja muita kerettiläisiä.

Pelin uusi päivitys on myös laajentanut pelin kahden ensimmäisen osan leirejä sekä tuonut mukanaan tukun uusia hirviöitä kukistettavaksi. Vastassa ovat muun muassa demoniruhtinaat, hurjat kallonmurskaajat, kultistit ja kaaossoturit.

Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipelin noidanmetsästäjän esittelyvideon Xbox Series X -pelikonsolilla voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/g03CiJDGbio.

EKO Softwaren luoma Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipeli on suosittuun Warhammer-fantasiamaailmaan sijoittuva taisteluntäyteinen toimintaroolipeli, joka vetoaa hack’n’slash-pelityylin ystäviin ja yhteistyöhenkisiin pelaajiin. Warhammer: Chaosbane tarjoaa näyttävän toimintapaketin helposti lähestyttävässä muodossa. Neljä toisistaan poikkeavaa seikkailijahahmoa valmistautuu kohtaamaan kaaoksen voimat vailla pelkoa. Näitä ovat ihmistaistelija Konrad Vollen, velhotaikuutta hallitseva Elontir-haltija, hurja kääpiösoturi Bragi Axebiter ja ketterä haltijasamooja Elessa. Jokaisella on omat toisistaan poikkeavat taitonsa ja ainutlaatuiset kykynsä vihollisten nujertamiseen.

Taisteluvetoinen toimintapeli tarjoaa pelaajalle lukemattoman määrän kutkuttavia taisteluita, joista palkintona on toinen toistaan vaikuttavampia varusteita ja aarteita. Taistelua rytmitetään vaikuttavilla pomovastuksilla, jotka rikastavat viholliskohtaamisia erilaisine erikoisominaisuuksineen. Kymmenet erilaiset hirviöt sekä yksinpelin ohella pelattavissa oleva moninpelitila luo puitteet eeppisille pelitarinoille vailla vertaa.

Warhammer: Chaosbane Slayer Edition on saatavilla sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli julkaistaan Xbox Series -pelikonsoleille 11. marraskuuta ja PlayStation 5 -pelikonsolille 19. marraskuuta.

Lisätietoja
https://warhammer-chaosbane.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2I1nVyt (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.