Boston Distribution tuo myyntiin pienikokoisen ja äärikevyen DJI Mini 2 -kuvauskopterin, joka tarjoaa vaikuttavia kuvausominaisuuksia kompaktissa koossa.

DJI Mini 2 yhdistää suorituskykyisen kuvauskopterin ja älykkään kuvausteknologian pieneen kokoon ja pitkään akunkestoon. Alle 249 gramman painoinen kuvauskopteri on tehty äärimmäisen helpoksi lennättää. Erilaisten kuvaustilojen ansiosta sillä kuvaaminen sujuu myös aloittelijalta vaivatta. Pienikokoinen kopteri kulkee helposti mukana kaikkialla.

Kopterin korkeatasoisella videokameralla sujuu sulavan 4K-ultrateräväpiirtoisen videokuvan tallentaminen sekä tarkkojen 12 megapikselin valokuvien kuvaaminen. Kuvat voidaan tallentaa joko helppokäyttöiseen jpeg-muotoon tai paremmin muokattavaan raw-formaattiin. Laadukas kolmiakselinen gimbaali huolehtii videoiden ja kuvien vakaudesta, joka ehkäisee tuulen ja kopterin oman liikkeen vaikutuksen. Lisäksi kopterin nelinkertainen digitaalinen tarkennus auttaa lähikuvien ottamisessa. Esimääritettyjen älykkäiden kuvausominaisuuksien ansiosta videoiden ja valokuvien kuvaaminen on tehty helpoksi. Niiden jälkikäsittely sujuu kätevästi älypuhelimen sovelluksella. Kuvamateriaali voidaan halutessaan siirtää myös tietokoneelle jälkikäsiteltäväksi tai jakaa suoraan puhelimesta sosiaaliseen mediaan.

Edeltävän Mavic Mini -kopterin lailla myös DJI Mini 2 mahtuu kokoon taitettuna helposti mukaan reppuun tai jopa isoon taskuun. Käyttöönotto on nopeaa, jolloin myös kuvaamisen voi aloittaa helpommin kuvausmahdollisuuden myötä. Pienestä koostaan huolimatta kopterissa on alkuperäistä mallia enemmän suorituskykyä. OcuSync 2.0 -lähetystekniikka takaa entistä luotettavamman toimivuuden ja pidemmän käyttöetäisyyden kopterin ja ohjaimen välillä. Kaksoiskanavatekniikka mahdollistaa jopa kymmenen kilometrin toimintavarman etäisyyden. Lentoaikaa yhdellä akulla on peräti 31 minuuttia. Kopteri on myös lentokykyinen tuulisella säällä ja kestää jopa yli 10 metriä sekunnissa puhaltavat puhurit (taso 5).

DJI Mini 2 on tehty helpoksi lennättää, joten se sopii helposti arkisiin hetkiin ja huimiin seikkailuihin. Kopteri lähettää kamerakuvaa reaaliaikaisesti suoraan älypuhelimen näytölle, joten ohjattaessa on helppo nähdä kaikki, mitä kopterikin näkee. Ohjauspainikkeita ja -toimintoja on suoraviivaistettu ja helpotettu, joten kopterin ohjaaminen ja käyttö sujuu vaivatta ilman aiempaa kokemusta. Kehittyneen lentotekniikan ja kuvasensorien ansiosta kopteri kykenee leijumaan täysin paikoillaan, mikä mahdollistaa tarkkojen valokuvien kuvaamiseen. GPS-tekniikka huolehtii kopterin sijaintitiedoista. Kuvasensorien avulla automaattinen laskeutuminen on turvallista ja luotettavaa. Kopterin paikannustiedot huolehtivat myös siitä, ettei se lennä lentokieltoalueille, kuten lentokentille. Korkeusrajoittimet ja automaattinen kotiinpaluutoiminto auttavat turvallisen lennätyksen kanssa.

DJI Mini 2 -kopteria on myös helppo laajentaa kattavalla lisävarustevalikoimalla tarpeen mukaan. Näitä ovat esimerkiksi 360 asteen roottorisuojat, värikäs kantokassi, kopteria lataava esittelyteline ja sovitin lisäosille, kuten led-näytöille.

Hinta ja saatavuus
DJI Mini 2 tulee myyntiin välittömästi 479 euron kuluttajahintaan. Kuvauskopterin mukana toimitetaan käsiohjain, kopterin ladattava akku, ylimääräiset roottorilavat ja kaikki muu lennättämiseen tarvittavat tarvikkeet. DJI Mini 2 Fly More Combon kuluttajahinta on 619 euroa. Se sisältää kaikki peruspaketin varusteet sekä kolme lisäakkua, niiden latausyksikön, kolme roottorilapasettiä, kantolaukun ja usb-laturin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/mini-2
www.boston.fi
https://youtu.be/NMf4KI3kpZg (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/TF-3CaJG52A (esittelyvideo 2)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhqA5ConQm7TDuTySsw?e=TfnmhN (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.