Juuri ensimmäisen soololevynsä “Duty Freedom” julkaissut Waltarin laulajana tunnettu Kärtsy Hatakka tarjoaa yleisölle mahdollisuuden seurata hänen elämäänsä – suorana ja leikkaamattomana. “Kärtsy-TV” -niminen projekti käynnistyy 15. syyskuuta ja Logitechin webbikamera kuvaa rokkistaraa ympäri Helsinkiä neljän päivän ajan.

kartsy

Kärtsy-TV toteutetaan internetissä ja reaaliaikaista videomateriaalia voi seurata “Kärtsy-TV” -nimisellä Facebook-sivulla. Siellä voi jokainen kommentoida tapahtumia, kysyä mitä mieleen juolahtaa ja esittää aktiviteettitoiveita. Kärtsy nähdään ainakin kokeilemassa uusia ammatteja ja harrastuksia. Viikonloppuna Kärtsyn löytää ruuhkaisesta yöbussista, Expert Expo -messuilta ja luonnollisesti soolobändinsä treeneistä. Neljän päivän tosi-tv huipentuu SPR:n hyväntekeväisyyskonserttiin Narinkkatorilla 18. syyskuuta.

Kärtsy-TV on toteutettu nykyaikaisella tietokone- ja matkapuhelintekniikalla. Suurin osa videomateriaalista kuvataan kokonaisuudella, johon kuuluu Logitechin HD-webbikamera, Toshiban kannettava tietokone ja tavallinen mobiililaajakaistayhteys. Lisäksi joitain tilanteita tallennetaan myös Nokia X6 -älypuhelimella.

Lisätietoja Internetissä
http://www.kartsy.com
http://www.facebook.com/kartsytv

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Kärtsy Hatakka
Kärtsy tunnetaan muusikkona ja säveltäjänä, joka perusti kansainvälisesti arvostetun Waltari-yhtyeen. Monessa mukana oleva taiteilija on säveltänyt musiikkia myös yli 6 miljoonaa myyneille Max Payne I ja II -tietokonepeliohjelmille. Waltari on julkaissut vuodesta 1991 lähtien kymmenen studioalbumia ja kolme kokoelmaa sekä tehnyt kymmenen laajaa Euroopan kiertuetta. Kärtsy on ollut mukana toteuttamassa monia laajamittaisia projekteja: mm. Jorma Uotisen koreografiaan sävellettyä musiikkiteosta “Evankeliumi”, jota esitettiin yhdessä Kansallisbaletin ja Sibelius-lukion sinfoniaorkesterin sekä kuoron kanssa Kansallisoopperassa. Lisäksi hän on ollut tekemässä Helsingin Juhlaviikoille vuonna 1995 tilaustyönä Avanti! -sinfoniaorkesterin kanssa toteutettua sävelteosta “Yeah! Yeah! Die! Die! Death Metal Symphony In Deep C”.

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com