Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) on julkistanut uuden HD-tasoisen valvontakamerajärjestelmän sisä- ja ulkokäyttöön. Logitech Alert on helposti asennettava ja hallittava kokonaisjärjestelmä, jota voi ohjata tietokoneella, älypuhelimella tai webbiselaimella.

alert

Logitech Alert on HD-tasoinen valvontakamerajärjestelmä, jolla on helppo pitää silmällä kaikkea käyttäjälle tärkeää. Se sopii kodin, toimiston, kesämökin, puutarhan tai vaikka lasten vahtimiseen.

Sisäkäyttöön tarkoitettu Logitech Alert 750i Master System ja ulkokäyttöön tehty Logitech Alert 750e Outdoor Master System valvovat silloin, kun käyttäjä ei voi valvoa. Molemmat aloituspaketit ovat kokonaisuuksia, joiden mukana toimitetaan HD-tasoisen valvontakameran lisäksi monipuolinen PC- ja selainpohjainen hallintaohjelmisto sekä älypuhelinsovellus etäkatselua varten. Ulkokäyttöön tarkoitettu valvontakamera on säänkestävä ja siinä on myös yökuvaustila. Valvontajärjestelmää voi laajentaa helposti ja edullisesti Logitech Alert 700i- ja 700e -lisäkameroilla enintään kuusi kameraa kattavaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi Logitech Alert Web and Mobile Commander -lisäpalvelu on tarjolla niille, jotka ovat paljon poissa ja haluavat etähallita koko järjestelmää webin välityksellä tai älypuhelimella.

”Valvontakameroita on useimmiten kuviteltu kalliiksi, vaikeiksi asentaa ja hankaliksi käyttää. Myös niiden kuvanlaatua on kritisoitu usein”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Logitechin uusi valvontakamerajärjestelmä kuitenkin kumoaa kaikki edellä mainitut ennakkoluulot upealla HD-tason kuvanlaadulla, helppokäyttöisyydellä ja edullisilla hinnoilla.”

Logitech Alert -valvontakamerajärjestelmän asentaminen ei voisi olla helpompaa. Ohjelmiston asennus, verkkoyhteyksien luonti ja kameran kytkeminen onnistuu muutamassa minuutissa. Logitech Alert hyödyntää perinteisen sähköverkon kautta toimivaa HomePlug AV -lähiverkkotekniikkaa, joten valvontakamera kytketään sähköpistokkeeseen ja yhteys on valmis.

Älykkäissä Logitech Alert -valvontakameroissa on myös sisäinen videotallennustoiminto ja käyttäjän määriteltävät liikkeentunnistimet, joten ne tallentavat videokuvaa vain niiden tunnistaessa liikettä. Kamerat tallentavat videota kahden gigatavun sisäiseen MicroSD-muistikorttiin, johon voi mahtua tavallisessa kotikäytössä jopa viikon videot. Näin tietokoneen ei tarvitse olla aina päällä vaikka kamerat ympäristöä valvovatkin.

Logitech Alert -valvontakamerat tallentavat HD 720p -tasoista videokuvaa 130 asteen laajakuvalinssillä, joten mahdollisten tunkeilijoiden kasvot tai autojen rekisterikilvet pystytään tunnistamaan aiempaa paremmin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Alert tulee saataville syyskuussa 2010. Logitech Alert 750i Master Systemin ja Logitech Alert 750e Outdoor Master Systemin kuluttajahinnat ovat 329 ja 379 euroa. Logitech Alert 700i Add-On Camera ja Logitech Alert 700e Outdoor Add-On Camera ovat kuluttajahinnoiltaan 279 ja 329 euroa. Logitech Alert Web and Mobile Commander -lisäpalvelun kuluttajahinta on 79 euroa vuodelta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-us/alert/digital-video-security-system
http://blog.logitech.com/2010/08/03/new-logitech-alert-video-security-system/ (video)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com