Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo myyntiin upeilla väreillä ja hienoilla kuvioinneilla koristetun Fantasy Collection -malliston. Nämä tietokonetarvikkeet ovat saaneet inspiraationsa tämän hetken muoti- ja popkulttuureista, joissa yhdistyy satumaiset värimaailmat ja synkkä mystiikka.

fantasycollection

”Logitech Fantasy Collection auttaa käyttäjää ilmaisemaan itseään ja luomaan ympärilleen sellaisen visuaalisen maailman, jossa hän itse viihtyy. Olemme lisänneet suosittuihin, edullisiin ja helppokäyttöisiin tuotteisiimme pieniä erikoisuuksia, jotka inspiroivat tietokoneen käyttäjää”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Upeat värit ja hienot kuvioinnit tuovat satumaista mystiikkaa arkielämään.”

Logitech Fantasy Collection -mallistossa on useita värejä ja kuviointeja, jotka on suunniteltu vapauttamaan mielikuvituksesi. Esimerkiksi Fleur Dark -mallisto luo runsailla ja mutkikkailla koristeillaan liikkuvan ja mystisen tunnelman tietokoneesi ympärille. Blue Swirl -mallisto on puolestaan koristeltu sadepisaran aaltoliikkeestä inspiroiduilla epäsymmetrisillä ympyröillä, jotka kutsuvat sinua seuraamaan elämän luonnollista virtaa. Pink Balance -malliston leikkisät kurvit matkivat trapetsitaiteilijan liikkeitä yläilmoissa ja tuovat tietokoneesi ympärille rohkeaa hauskuutta.

Logitech Fantasy Collection -mallistossa on useita erilaisia tietokonetarvikkeita, kuten M305- ja M310-hiiret, K250-näppäimistö, C270-webbikamera, LS11-kaiuttimet, Lapdesk N315- ja N100 -alustat ja kaksi suojalaukkua kannettaville tietokoneille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Fantasy Collection -mallisto tulee saataville syyskuussa 2010. Tuotteiden hinnat ovat erittäin kuluttajaystävällisiä ja ne vaihtelevat 19 ja 29 euron välillä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-gb/349/7126

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com