Boston Distribution on pohjoismainen robottikopterien markkinajohtaja, joka edustaa maailmanmarkkinoiden viittä merkittävintä kopterimerkkiä. Nyt Boston tuo myyntiin Walkera F210 3D -kilpakopterin.

WalkeraF2103D

Kilpakopterit on alusta pitäen suunniteltu nopeuslennätykseen. Myös nimellä FPV Racing kulkeva kilpailumuoto on nopeassa kasvussa ja kansainvälisissä kisoissa onkin jo kilpailtu jopa miljoonan dollarin palkintopotista.

Walkera F210 3D on tehty kilpakopteriksi ja se näkyy etenkin sen huikeassa lentonopeudessa (jopa 120 km/h). Lisäksi kopteriohjaimen 5 millisekunnin vasteaika takaa luotettavan ohjauksen huippunopeuksillakin. Kopteri osaa myös kääntyä ylösalaisin, jolloin monipuoliset silmukat, käännökset ja muu ilma-akrobatia ovat helppoja.

Kilpakopterin muotoilua on myös uudistettu. Sen uusi keulamuotoilu ja tasapainoinen hiilikuiturakenne tekevät kopterista erittäin kestävän. Törmäykset ja putoamiset huomioiva toteutus vähentää mahdollisia laitevaurioita huomattavasti. Lisäksi se tekee kopterista vakaasti ja ketterästi lentävän.

Modulaarisen rakenteen ansiosta kopteri on helposti koottava ja purettava. Myös kopterin eri osien vaihtaminen on tehty helpoksi. Laadukas akku takaa 8-9 minuutin lentoajan. Akku on myös vaihdettavissa nopeasti. Lisäksi roottorisuojat tekevät lentämisestä turvallista.

Säädettävällä kuvakulmalla, 120 asteen näkökentällä ja teräväpiirtoisella hämäränäöllä varustettu videokamera mahdollistaa kilpakopterin ohjaamisen reaaliaikaisen videolinkin kautta. Myös erikseen hankittavilla Walkera Goggle -videolaseilla videokuvan seuraaminen on mahdollista, jolloin ohjaaja voi tuntea itsekin huikean lentämisen vapauden.

Kilpakopterin mukana tuleva DEVO7-ohjain on muotoilultaan ergonominen ja helposti omaksuttava. Sen 800 metrin kantama takaa, että kilpakopteri pysyy ohjaajan hallinnassa kovimmissakin kisoissa.

Walkera F210 3D soveltuu monipuolisuutensa ja nopeutensa takia monille kilpapiloteille, jotka ottavat nopeuslennätyksen ja ilma-akrobatian tosissaan. Modulaarisuutensa ansiosta Walkera F210 3D on helposti huollettavissa myös kenttäolosuhteissa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Walkera F210 3D -kilpakopteri on saatavana välittömästi 499 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.walkera.com/index.php/Goods/info/id/38.html
http://www.boston.fi
http://bit.ly/1ZqMhQ2 (tuotekuvia)
https://youtu.be/C5Nje5P5R2M (esittelyvideo)

Boston Distribution / Pekka Salvela, puh: 040 560 7772, pekka.salvela@boston.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Walkera Technology
Walkera Technology on yksi maailman johtavia robottikoptereiden ja niihin liittyvien teknologioiden kehittäjiä. Walkeran kattavassa tuotevalikoimassa on useita eri kopterimalleja monenlaisiin lennätys- ja kuvaustarpeisiin. Erityisesti Walkeran kilpakopterit ja niihin liittyvät videolasit ovat maailmankuuluja. Yritys on perustettu 1994 Kiinassa ja sen tuotteita myydään nykyisin yli 100 maassa ympäri maailmaa. Lisätietoja osoitteessa www.walkera.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.