Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Apple-laitteille tarkoitetun PURO-varavirtalaitteen, jonka ansiosta kesälomamatka ei kulu akkujen lataamiseen.

puroultraslim-01

Älypuhelimet ja tablettilaitteet ovat oivallisia työkaluja ja viihdelaitteita niin töissä kuin vapaallakin. Toisinaan tulee kuitenkin vastaan tilanteita, kun akun virta on lopussa eikä pistorasiaa ole käytettävissä. Tällaisessa tilanteessa mukana kulkeva varavirtalaite on korvaamaton.

PURO Ultra Slim Power Bank noudattaa Applen muotoilua ja väriteemoja. Yhdysrakenteisen Lightning-kaapelin ansiosta iPhone-puhelinten ja iPad-tablettilaitteiden lataaminen onnistuu helposti missä tahansa. PURO Ultra Slim Power Bank on vain kahdeksan millimetriä ohut ja painoa varavirtalaitteella on vaatimattomat 132 grammaa.

Tehokas varavirtalaite lataa tyhjän akun jopa 65 prosenttiin vain puolessa tunnissa Fast Charger -teknologiansa ansiosta. PURO Ultra Slim Power Bankin 4 100 milliampeeritunnin akusta riittää virtaa jopa kahteen täyteen iPhone-lataukseen tai yhteen täyteen iPad-lataukseen. Varavirtalaite on helppo ladata vaikkapa tietokoneen usb-liitännän kautta. Laitteen led-valo ilmaisee varaustason.

PURO Ultra Slim Power Bank on yhteensopiva kaikkien Lightning-liitäntöjä käyttävien Apple-tuotteiden kanssa. Näitä ovat iPhone 6/6Plus, iPhone 5/5S/5C, iPad mini, iPad mini 2/3/4, iPad Air, iPad Air 2, iPad (4. sukupolvi), iPad Pro, iPod Touch (5. sukupolvi) ja iPad nano (7. sukupolvi).

PURO Ultra Slim Power Bank -varavirtalaite on saatavilla neljällä eri värillä, joita ovat harmaa, hopea, kulta ja punakulta. Varavirtalaitteen mukana tulee usb-latauskaapeli.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Ultra Slim Power Bank -varavirtalaite on saatavilla 47,90 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APuro%3APuro%24
http://www.puro.it/en/
http://bit.ly/1ZwVF4t (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Puro
Puro on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. Puro on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.