Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group esittelee uudistuneet Vogel’s WALL -kiinnitysratkaisut televisioille. Niiden avulla isotkin taulutelevisiot sulautuvat osaksi sisustusta täydellisesti.

WALL2305

Erilaisia taulutelevisioita löytyy pienistä ja näppäristä malleista valtavan isoihin, lähes koko seinän peittäviin vaihtoehtoihin. Etenkin isommat televisiot voivat muodostaa sisustuksellisia ongelmia, kun niiden alle ei löydykään mieleistä tasoa. Vaihtoehdoksi sopivat Vogel’s WALL -seinäkiinnitysratkaisut. Ne paitsi vapauttavat pöytätilaa muuhun käyttöön, ovat myös kauniita katsoa ja helppokäyttöisyydessään lyömättömiä.

Vogel’s WALL -kiinnitysratkaisuista löytyy vaihtoehtoja moniin tarpeisiin. Vankasta teräksestä tai vahvasta alumiinista valmistetut WALL-mallit on tehty vaivatta liikuteltaviksi ja käyttöä kestäviksi. Kaikilla WALL-malleilla onkin elinikäinen takuu.

Toisinaan televisiota käytetään tilassa, jossa kiinteä katselukulma ei ole toimiva ratkaisu. Tällaisiin tilanteisiin soveltuvat Vogel’s WALL -malleista jopa 120 tai 180 astetta kääntyvät kiinnitysratkaisut. Näissä malleissa on myös jopa 10 asteen kallistus. Näin heijastuksia voidaan välttää sopivalla katselukulmalla. Mikäli televisio halutaan taas kiinnittää korkealle, Vogel’s WALL 2115 on oiva ratkaisu tarjotessaan jopa 15 asteen kallistuskulman.

Ainutlaatuisten nivelten ansiosta Vogel’s WALL -kiinnitysratkaisut taittuvat pieneen tilaan jättäen rakoa television ja seinän välille vaivaiset 25 millimetriä. Kätevän Autolock-järjestelmän ansiosta televisio pysyy tukevasti kiinnityksessä liikkumatta tai televisiota vahingoittamatta.

Isot televisiot ovat usein myös varsin painavia. Vogel’sin jämäkkärakenteisilla kiinnitysratkaisulla isotkin televisiot pysyvät hyvin seinällä. Lisäksi niiden kääntäminen on kevyttä ja vaivatonta.

Vogel’sin seinäkiinnitysratkaisut sisältävät kattavat asennusohjeet, joiden ansiosta asennus sujuu kädenkäänteessä. Lisäksi kiinnitysratkaisuiden johtokoteloinnin ansiosta televisioiden virtajohdot ja muut kaapelit on helppoa piilottaa näkyvistä näitä vahingoittamatta.

Vogel’sin kattavasta kiinnitysratkaisujen mallistosta löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja niin television koon, kiinnitysratkaisun värin, sen liikkuvuuden kuin muidenkin ominaisuuksien mukaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s WALL -sarjan tuotteiden suositushinnat vaihtelevat 47 eurosta 499 euroon mallista ja ominaisuuksista riippuen. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=s%3Avogel%27s%2520wall%3Avogel%27s%2520wall%24
www.vogels.com/en-fi/c/advice-and-support/instructions/tv-mounts
https://youtu.be/wPqtIXZFse8 (esittelyvideo)
http://bit.ly/1LyCw9G (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.