Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Assassin’s Creed Syndicate -toimintapelin kausikortin ja pelin lisäosien sisällön. Ensimmäisenä näistä lisälaajennuksista on luvassa Jack the Ripper -kampanja.

JackTheRipper

Viiltäjä-Jackin karmiva tarina sijoittuu 20 vuotta Assassin’s Creed Syndicate -tarinan tapahtumien jälkeen. Se kertoo maailman tunnetuimman sarjamurhaajan tarinan Assassin’s Creed -pelin universumissa ja vie pelaajat mukanaan synkkääkin synkempään ajanjaksoon Lontoon historiassa. Eletään syksyä 1888. Alueena on Lontoon pahamaineinen Whitechapelin kaupunginosa, jossa murhaajan tekemät järkyttävät verityöt ja silpomiset herättävät kauhua ympäri Lontoota. Paniikki ja lehdistön luomat kauhukuvat valtaavat kadut ja pubit, kun tuntematon murhaaja on valloillaan. Pelaajien tehtävänä on lyöttäytyä yhteen Scotland Yardin etsivä Frederick Abberlinen kanssa ja etsiä käsiinsä itse Viiltäjä-Jack. Tästä asetelmasta käynnistyy katala kissa ja hiiri -leikki, jossa panoksena ovat ihmishenget ja lontoolaisten turvallisuus.

Jack the Ripper -lisäosa sisältyy kausikorttitilaukseen, mutta halutessaan lisäosan voi ostaa myös erikseen. Lisäosa sisältää varsinaisen pelikampanjan lisäksi seuraavat ominaisuudet:

The Last Maharaja -tehtäväpaketin: kymmenen lisätehtävää Lontoossa, jossa Duleep Singh tavoittelee Maharaja-arvonimeä syntymäoikeutensa kautta. Tapahtumiin ottavat osaa salakavalat temppeliritarit sekä itse Englannin kuningatar!

A Long Night -lisätehtävä: tässä nopeatempoisessa tehtävässä pelaaja auttaa Jacobia jäljittämään vaarassa olevaa jengikaveriaan, jonka kohtalo on vaakalaudalla ilman Jacobin pikaista apua.

Streets of London -pelipaketti: tunnin verran lisäpelattavaa erilaisten pientehtävien muodossa, jonka lisäksi paketti sisältää uusia aseita, asuja ja varusteita.

Steampunk pack & Victorian Legends pack: kaksi kokonaista varustekokonaisuutta, jotka sisältävät aikakauden uusimpia aseita ja lisävarusteita. Mukana myös uusi asu kummassakin paketissa.

Ainutlaatuinen kokemustehoste: kaikki kausikorttitilauksen tehneet pelaajat saavat ainutlaatuisen ja pysyvän kokemuspistelisän pelihahmoilleen.

Viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuva toimintapeli keskittyy Evie ja Jacob Fryen salamurhaajakaksosiin, jotka taistelevat paremman ja vapaamman Lontoon puolesta. Edessä on pitkä, verinen ja haastava taistelu rikkaita aristokraatteja vastaan poljetun ja alistetun työväen puolesta. Assassin’s Creed Syndicate julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 23. lokakuuta että Windows-tietokoneille 19. marraskuuta.

Jack The Ripperin ja kausikortin esittelyvideon voi katsella osoitteessa https://youtu.be/HnmU9CxW1Rg.

Lisätietoja internetissä
http://assassinscreed.ubi.com/en-FI/games/assassins-creed-syndicate/season-pass.aspx
http://bit.ly/1Hf5Llh (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com