Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin uudistetun Vogel’s RingO -kiinnitysjärjestelmän. Sen ansiosta tablettilaitteita voidaan helposti käyttää vaikkapa keittiössä, kylpyhuoneessa, kotitoimistossa tai autossa.

RingOiPadPro

Apple iPad Pro -tablettilaitteet ovat oivallisia apuvälineitä vaikkapa keittiössä leivontareseptien näyttöinä, työkäytössä kotitoimistolla tai vaikkapa lukutelineinä missä tahansa huoneessa tai autossa. Oivallisen Vogel’s RingO -kiinnitysjärjestelmän ansiosta tablettilaitetta ei tarvitse kannatella omilla käsillään. Näin laitteen käyttö on entistä mukavampaa ja helpompaa tilanteesta riippumatta.

Vogel’s RingO -mallistosta löytyy vaihtoehtoja moneen erilaiseen tarpeeseen ja ne sopivat 9,7 ja 12,9 tuuman iPad Pro -tablettilaitteille.

Vogel’s RingO Tablet Flex Pack
Kolminivelinen alumiinista valmistettu Flex Pack säästää pöytätilaa ja sopii kaikenlaisille tablettilaitteille. Kätevän varren ansiosta tablettilaitetta voidaan käyttää mukavassa katseluasennossa, joten vaikkapa ruokaohjeen tai kokkausvideon etsiminen sujuu vaivatta ruoanlaiton yhteydessä.

Vogel’s RingO Tablet Car Pack
Car Pack tarjoaa kätevän tavan kiinnittää tablettilaite tukevasti mukavaan katseluasentoon etuistuimen niskatuen taakse. Näin lapset voivat pelata pelejä, katsoa elokuvia ja käyttää sovelluksia tablettilaitteen pysyessä koko ajan tukevasti paikallaan. Tuotteen asentamiseen ei tarvita työkaluja.

Vogel’s RingO Tablet Wall Pack
Wall Pack on suunniteltu erityisesti seinäkiinnitystä varten ja sopii hyvin vaikkapa kylpyhuoneessa käytettäväksi. Wall Packin avulla minkä tahansa tablettilaitteen voi kiinnittää tukevasti seinälle, jossa se on poissa tieltä. Telineessä tablettilaite on helppo kääntää vaaka- tai pystyasentoon.

Vogel’s RingO Tablet Dashboard Pack
Dashboard Packin avulla minkä tahansa tablettilaitteen voi kiinnittää auton tuulilasiin tai kojelautaan siten, ettei tablettilaite putoa auton lattialle tai peitä näkyvyyttä. Näin tablettilaite on aina käden ulottuvilla, mutta turvallisesti pois tieltä. Tablettilaitteen voi helposti kääntää vaaka- tai pystyasentoon ja irrottaa käytön jälkeen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s RingO Tablet Flex Pack, Car Pack, Wall Pack ja Dashboard Pack ovat saatavilla 109, 93, 53 ja 52 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=s%3Aringo%3Aringo%24
https://www.vogels.com/en-fi/c/tablet-holders
http://bit.ly/1tkT66U (tuotekuvia)
http://www.youtube.com/playlist?list=PLEDACFEC71C962058 (esittelyvideot)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.