B&O PLAY on nimennyt Aurora Groupin uudeksi strategiseksi tukkurikseen valittuja yhteispohjoismaisia asiakkaita varten. Tarkoituksena on osallistua B&O PLAY -tuotteiden myyntiin ja jakeluun nykyisille valtuutetuille B&O PLAY -jälleenmyyjille.

B&OPlay

Aurora Groupin toimialueeksi tulevat valitut yhteispohjoismaiset asiakkaat.

”Päätimme valita Aurora Groupin yhteistyökumppaniksemme vahvistaaksemme läsnäoloa ja palveluja valtuutettujen B&O PLAY -jälleenmyyjien keskuudessa yhdellä tärkeimmistä markkina-alueista. Haluamme myös merkittävästi parantaa käytännön koulutuksen sekä myymäläesillepanon tasoa lukuisissa myyntipisteissä yhteispohjoismaisten asiakkaidemme parissa. Aurora Groupista saimme ammattimaisen tukkurin, jolla on erinomaiset valmiudet myynnin ja jakelun alalla. Siksi odotammekin nyt innokkaasti B&O PLAY -tuotteiden myynnin kasvua Pohjoismaissa ja samalla parantavamme loppukäyttäjäkokemusta aiempaa useammissa myymälöissä”, kertoo B&O PLAYn Pohjois- ja Itä-Euroopan myyntipäällikkö Caspar Niel.

”Olemme ylpeitä voidessamme palvella B&O PLAY -yhtiötä Pohjoismaissa ja tukea ylivoimaisella muotoilulla ja akustisella suorituskyvyllä varustettujen B&O PLAY -tuotteiden kasvua. Laajalla alueella toimivan kenttäväkemme ansiosta pystymme toimimaan lähempänä B&O PLAYn valtuutettuja jälleenmyyjiä sekä tukemaan ja kouluttamaan myymälähenkilökuntaa. Näin myyjät voivat tarjota täsmällisen ja huippuunsa viedyn asiakaskokemuksen. Sopimus B&O PLAYn kanssa on jälleen kerran osoitus siitä, miten merkittävä toimija Aurora Group on viihde-elektroniikkamarkkinoilla Pohjoismaissa,” sanoo Aurora Groupin toimitusjohtaja Bent B. Madsen.

Yhteistyö B&O PLAYn ja Aurora Groupin välillä käynnistyy kesällä 2016.

Lisätietoja

http://bit.ly/1ryR2w0 (tuotekuva)

Aurora Group Danmark A/S
Richo A. Jacobsen Kohl
Pohjoismaiden PR- & markkinointijohtaja
Matkapuhelin: +45 53 74 58 00
Sähköposti: raj@auroragroup.eu

B&O PLAY
Allan Fatum
Pohjoismaiden PR-johtaja
Matkapuhelin: + 45 29 65 09 96
Sähköposti: afa@bang-olufsen.dk

B&O PLAY

B&O PLAY toimittaa itsenäisiä tuotteita, jotka ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Lisäksi tuotteet ovat intuitiivisia, helposti sovitettavissa päivittäiseen elämään ja ne tarjoavat huippulaatuisia elämyksiä.

Haluamme herättää aistisi ja parantaa kuuntelu- ja katselukokemustasi. Olemme keskustelleet muusikkojen ja studioammattilaisten kanssa, jotka kaikki pitävät siitä, että yhä useampi kuuntelee musiikkia yhä useammassa paikassa. Toisaalta he eivät pidä siitä, että kuuntelukokemuksen laatu on heikentynyt. Haluamme tarjota helpon ja miellyttävän kuuntelumahdollisuuden, joka on samalla huippulaatuinen.

Lisätietoja osoitteessa www.beoplay.com

Aurora Group

Kulutuselektroniikan tarvikkeet ovat toimialamme, ja luomme lisäarvoa pohjoismaisille asiakkaillemme innovatiivisten konseptien, tuotteiden, palveluiden ja kilpailukykyisten hintojen kautta. Haluamme olla tehokas ja vahva liikekumppani Pohjoismaissa. Haluamme olla tunnettuja konsepteistamme ja palveluistamme sekä luotettu ja arvostettu kumppani korkean innovaationopeutemme ansiosta.

Aurora Group perustettiin vuonna 1999 neljän yrityksen yhdistyessä: Rudolph Schmidt A/S, (Tanska 1915), OSK Elektrotilbehør AS (Norja 1937), Ortoconnex AB (Ruotsi 1981) ja Teletarvike Järvinen Oy (Suomi 1982). Vuonna 2006 norjalainen tCom AS (1995) liitettiin osaksi Aurora Groupia ja vuonna 2010 toimintomme laajenivat entisestään kahdella ruotsalaisella kodinkonemerkillä Hanestrom (1999) ja Gameo (1930). Vuonna 2013 Aurora Groupin osti ruotsalainen pörssinoteerattu jakelualan konserni DistIT AB, jolla on määrätietoinen kasvustrategia, joka perustuu IT-alalla toimivien menestyksekkäiden ja erikoistuneiden jakeluyritysten ostamiseen.

Nykyään Aurora Group on kulutuselektroniikan tarvikkeiden johtava jakelija Pohjoismaissa yli sadan vuoden kokemuksella ja toiminnoilla kymmenessä maassa. Logistiikka on keskittynyt Ruotsin Jönköpingiin ja osin Lilla Edetiin. Aurora Groupin hallinto ja tukitoiminnot sijaitsevat Kööpenhaminassa Tanskassa.

Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.eu