PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo myyntiin entistä paremman maatalouskokemuksen tietokoneille. Farming Simulator 2015 Gold Edition ja kunnon traktoriratti tekevät kenestä tahansa pesunkestävän maajussin!

FS15_PCK

Huippusuosittu Farming Simulator -pelisarja on puhutellut miljoonia pelaajia ympäri maailman. Pelissä keskitytään sen nimen mukaisesti maatilaelämän simulointiin. Mukana on niin maanviljelyä, karjataloutta, kaupankäyntiä kuin metsänhoitoakin. Oman maatilan kukoistamiseen keskittyvä maataloussimulaatio onkin mennyt huikeasti eteenpäin pelisarjan jokaisessa osassa.

Farming Simulator 2015 Gold Edition on lajissaan kaikkien aikojen upein peli. Se sisältää alkuperäisen Farming Simulator 2015 -pelin lisäksi kokonaan uuden peliympäristön sekä valikoiman uusia kulkuneuvoja ja työkoneita. Mukana on yksityiskohtaisesti ja aidontuntuisesti mallinnettu itäeurooppalainen maalaisympäristö. Laitepuolella on mukana peräti 20 uutta laitetta ja kulkuneuvoa sellaisilta merkeiltä kuin Rostselmash, Zetor, Tatra, Kverneland ja Farmtech.

Virtuaalifarmarit saavat iskeä multaiset kyntensä myös Farming Simulator 2015 Precision Control Packiin. Se sisältää pelin kultaversion lisäksi myös häkellyttävän upean Saitek Heavy Equipment Precision Control System -rattiohjaimen. Se on erityisesti Farming Simulatoria varten suunniteltu erikoisohjain, joka sisältää ohjauspyörän ja poljinten lisäksi ainutlaatuisen hallintapaneelin. Sen vipuohjain ja useat painikkeet voidaan valjastaa erilaisten työkoneiden ja kulkuneuvojen käyttöön halutulla tavalla. Näin pelin tarjoama viljelykokemus tuntuu entistä realistisemmalta.

Digiexpo-kävijöille varoitus: messukäytävillä saattaa törmätä Farming Simulator -lehmään, jolla on hyvä vinkki VPD Pelikaupan messutarjouksesta!

Hinnat ja saatavuus
Farming Simulator 15 Gold ja Farming Simulator 2015 Precision Control Pack tulevat myyntiin 29. lokakuuta PC- ja Mac-tietokoneille 34,90 ja 299 euron kuluttajahintoihin. Nykyisille Farming Simulator 15 -pelaajille on saatavana myös Gold-laajennusosa, joka vaatii alkuperäisen pelin toimiakseen. Laajennuksen kuluttajahinta on 14,90 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/rAX1cZpUulE (esittelyvideo)
http://bit.ly/1O25aXw (tuotekuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.