Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on tuonut Assassin’s Creed Syndicate -toimintapelin myyntiin tänään. Syksyn odotetuimpiin peleihin lukeutuva toimintaseikkailu on saatavilla PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. PC-tietokoneille peli julkaistaan 19. marraskuuta.

ACS_Box_art

Teollisen vallankumouksen aikaiseen Lontooseen sijoittuva Assassin’s Creed Syndicate esittelee päähahmoina sisarkaksikko Jacob ja Evie Fryen. Lontoon vapauttamiseen työväkeä sortavien valtaapitävien ikeestä pyrkivät sisarukset joutuvat eeppisen seikkailun pyöritykseen, josta ei puutu rikoksia, toimintaa, juonittelua tai väkivaltaa.

Ubisoft Quebec -pelistudion luotsaama Assassin’s Creed Syndicate esittelee valikoiman uusia aseita ja taitoja. Jacobin taistelutaitojen ja Evien vaivihkaisuuden varjolla pelaajat hyödyntävät erilaisia aseita vihollistensa taltuttamiseen, kuten eksoottista kukriveistä, brutaaleja nyrkkirautoja sekä kävelykeppiin kätkettyä pistomiekkaa. Mukana on myös erilaisia apuvälineitä, kuten ainutlaatuinen köydenlaukaisin, jonka avulla vaikeasti kiivettävät paikat ovat assassiinien saavutettavissa. Lisäksi nuoraa voidaan käyttää myös vihollisten yläilmoista yllättämiseen.

Assassin’s Creed Syndicaten Gold Edition -painoksessa mukana oleva kausikortti (Season Pass) puolestaan sisältää ainutlaatuisia lisätehtäviä sekä kokonaan uuden minikampanjan. Näitä ovat kymmenen lisätehtävää sisältävä The Last Maharaja -tehtäväpaketti, nopeatempoinen A Long Night -lisätehtävä ja Streets of London -pelipaketti, joka sisältää tunnin verran lisäpelattavaa. Mukana on myös valikoima uusia aseita, asuja ja varusteita. Erityistä lisäpelattavaa sisältää vuoteen 1888 sijoittuva Viiltäjä-Jack-tehtäväkokonaisuus. Luvassa on hurja ja jännityksentäyteinen seikkailupaketti, jossa jahdataan maailman kuuluisinta sarjamurhaajaa Lontoon kaduilla ja kujilla.

Kaiken tämän lisäksi PlayStation 4 -pelaajat pääsevät tutkimaan rikoksia ainutlaatuisessa The Dreadful Crimes -sarjassa. Se sisältää kymmenen outoa murhatapausta viktoriaanisen Lontoon maisemissa ja on saanut innoituksensa 1800-luvun lontoolaisista Penny Dreadful -tarinoista. Nämä tarinat olivat erityisessä suosiossa tuon aikakauden työväen keskuudessa ja sisälsivät jännitystä, kauhua ja seikkailua. Pelaajille luvassa onkin ainutlaatuista salapoliisityötä ja vihjeiden kautta syyllisten kiinni ottamista.

Marraskuussa Assassin’s Creed Syndicate -pelaajat saavat kaksi ilmaista asukokonaisuutta hahmoilleen. Evie saa puettavakseen säväyttävän ja steampunk-tyylisen tohtori Daniel’s -asukokonaisuuden, kun taas Jacob saa The Creature’s Rags -asupaketin, joka muistuttaa rähjäisyydessään tohtori Frankensteinin hirviöasua.

Assassin’s Creed Syndicaten pelaajat saavat käyttöönsä ainutlaatuista lisäsisältöä Ubisoft Club -palvelun kautta, joka julkaistiin aiemmin tällä viikolla. Pelisarjan aiempia osia pelanneille luvassa on ainutlaatuisia asuja sarjan aiemmilta hahmoilta kuten Eziolta, Shao Junilta, Avelineltä, Eliseltä ja Edwardilta. Ubisoft Clubin jäsenet voivat kokemuspisteiden ja saavutusmerkkien myötä lunastaa käyttöönsä myös kuusi erilaista palkintoa, joihin lukeutuu ainutlaatuisia aseita, asujen väriteemoja sekä pelin musiikki omana ääniraitanaan. Ubisoft Clubin käyttö on ilmaista ja sitä voidaan käyttää myös pelin sisältä käsin.

Lisätietoja internetissä
http://www.assassinscreed.com
https://youtu.be/bJjzJffAVQU (julkaisuvideo Evien silmin)
https://youtu.be/aSM_HzyOWOA (julkaisuvideo Jacobin silmin)
http://bit.ly/1M9ARY9 (uusia näyttökuvia)
http://bit.ly/1Hf5Llh (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com