Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) esittelee elämää ja seikkailua kestävän matkakaiuttimen. UE BOOM 2 kuulostaa hyvältä missä ikinä sitä soitetaankin. Se kestää myös pudotukset, kolahdukset, lian ja kastumisen.

UE BOOM2 Lifestyle 35

Hyvät bileet eivät katso aikaa eikä paikkaa. Siihen vaaditaan vain hyvää seuraa ja hyvää musiikkia. UE BOOM 2 on kuin luotu juuri näihin tilanteisiin. Se on värikäs, hyvältä kuulostava ja kestävä Bluetooth-matkakaiutin, joka soi kaikkialle 360 asteen säteellä.

”Musiikilla luodaan upeita hetkiä”, kommentoi Ultimate Earsin johtaja Rory Dooley. ”Ottamalla musiikin mukaasi näitä ikimuistoisia hetkiä voidaan luoda missä vain, milloin vain. Tästä syystä halusimme luoda UE BOOM 2 -kaiuttimesta mahdollisimman kestävän ja laadukkaasti soivan.”

Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu UE BOOM 2 on vesitiivis (IPX 7 -tason suojaus) kaiutin, joka kestää pudotukset jopa puolentoista metrin korkeudelta. Kaiutin on tehty likaa hylkivästä pinnoitteesta.. UE BOOM 2 on täydellinen kaiutinratkaisu niin ulkokarkeloihin kuin sisäkäyttöönkin. Kokoa matkakaiuttimella on vain puolen litran pullon verran ja painoa puolisen kiloa (548 grammaa), joten UE BOOM 2 kulkee helposti mukana vaikkapa juomapullotelineessä.

Pari vuotta sitten julkaistu ja suosituksi tullut UE BOOM on toiminut uudenkin version pohjana, mutta kokonaisuutta on parannettu jokaisella osa-alueella. UE BOOM 2 soi peräti 25 prosenttia edeltäjäänsä lujemmin. Samalla langatonta Bluetooth-kantamaa on kasvatettu peräti 30 metriin. Akunkesto on entistä parempi ja UE BOOM 2 soi yhdellä latauksella peräti 15 tuntia. Uutta ovat myös kaiuttimen näpäytyskomennot, joilla voi hypätä kappaleen yli tai pysäyttää soivan biisin.

UE BOOM 2 paranee entisestään oman sovelluksensa myötä. iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavilla olevan sovelluksen ansiosta kaiutin voidaan käynnistää vaikka suoraan puhelimella. Samalla kaiutin toimii herätyskellona vaikkapa oman suosikkimusiikin tahdissa. Sovelluksella voidaan päivittää UE BOOM 2 -kaiuttimelle uusin ohjelmistoversio ja näin tuoda lisäominaisuuksia kaiuttimelle jälkikäteen. Sovelluksen avulla UE BOOM 2 voidaan myös parittaa toisen Ultimate Ears -kaiuttimen kanssa ja näin tuoda äänentoisto entistä paremmalle tasolle.

UE BOOM 2 tulee saataville kuutena raikkaana värivaihtoehtona, joita ovat hauskasti nimetyt Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical ja BrainFreeze.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE BOOM 2 tulee saataville syyskuun aikana 219 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/1QBYrBi (tuotekuvia)
https://youtu.be/kv9otmTuUO8 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.