ViewSonic (www.viewsoniceurope.com) tuo myyntiin laadukkaita yritysnäyttöjä, jotka soveltuvat erinomaisesti videoneuvotteluun ja visuaaliseen suunnitteluun.

VG2437Smc

ViewSonic VG2437Smc
ViewSonic arvioi, että työpöytien ääressä tapahtuva videoneuvottelu kasvaa 16 prosenttia tänä vuonna. Yritykset hyödyntävät videoneuvottelua vähentääkseen kuluja, parantaakseen työntekijöiden yhteistyötä keskenään ja kehittääkseen tuottavuutta paremman kommunikaation avulla. Tilastojen mukaan 560 miljoonaa Skype-käyttäjää kuluttaa palvelussa aikaansa yhteensä kaksi miljardia minuuttia joka päivä. Skype-puhelut edustivat jo peräti 40 prosenttia kaikesta maailmanlaajuisesta tietoliikenteestä vuonna 2013.

ViewSonic VG2437Smc on suunniteltu käytettäväksi Microsoft Lync- (tuleva Skype for Business), Skype-, Google Hangouts-, Cisco Jabber-, Webex-, Citrix Gotomeeting- ja Viber-videopalvelujen kanssa. Näyttö tekee miltei mistä tahansa pöytätietokoneesta henkilökohtaisen videoneuvotteluratkaisun, jolla voi olla yhteydessä työpöytien ääressä, neuvotteluhuoneissa tai muualla älypuhelimen tavoitettavissa oleviin käyttäjiin.

Yrityskäyttäjille ja kuluttajille suunnattu ViewSonic VG2437Smc on täysteräväpiirtoinen 24 tuuman näyttö, jossa on yhdysrakenteinen kahden megapikselin kamera, kahden watin stereokaiuttimet ja kaiunpoistava mikrofoni videoneuvottelua varten. Lisäksi näytössä on sekä kaksi usb-liitäntää että kuuloke- ja mikrofoniliitännät ulkoisten äänilaitteiden helppoa käyttöä varten. Näytön monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät siitä erittäin ergonomisen työkalun.

Näytön kuvanlaatu on omaa luokkaansa SuperClear MVA -tekniikan ansiosta. Näyttö kattaa 95 prosenttia sRGB-väriskaalasta ja sen dynaaminen 20M:1 kontrastisuhde takaavat uskomattoman terävän kuvan ja elävän videon.

ViewSonic VP2780-4K
ViewSonic VP2780-4K on Ultra HD/4K-tarkkuuksinen näyttö ammattitason kuvapaneelilla ja edistyksellisillä ominaisuuksilla. Se on suunniteltu värikriittiseen visuaaliseen suunnitteluun ja se täyttää vaativienkin ammattilaisten tarpeet.

Tämä 27 tuuman LED-näyttö soveltuu täydellisesti graafisten suunnittelijoiden, valokuvaajien ja videoeditoijien työkaluksi 3840 x 2160 pisteen tarkkuuden ja 60 hertsin virkistystaajuutensa ansiosta.

Näytön SuperClear IPS -paneelitekniikka tarjoaa tasaisen laadukkaan ja todenmukaisen kuvan kaikissa katselutilanteissa. Kymmenen bitin väripaneeli toistaa 1,07 miljardia väriä, joka on 64 kertaa enemmän kuin perinteiset kahdeksan bitin näytöt.

Delta E≤2 -väritarkkuus ja 14 bitin 3D LUT -väritaulukko mahdollistavat värien toistamisen yhtä tarkasti näytöllä kuin kamerassa, joka on erityisen tärkeää valokuvauksessa ja julkaisujen tuottamisessa. Lisäksi 100 prosentin sRGB-väriskaala ja 80 prosentin Adobe RGB -väriprofiili mahdollistavat poikkeuksellisen laadukkaan värien hallinnan kaikenlaisessa graafisessa suunnittelussa. Puolestaan 99 prosentin EBU-väriavaruus, 75 prosentin NTSC-väriasteikko ja viisi gammatilaa tekevät näytöstä täydellisen työkalun videoeditointiin.

ViewSonic VP2780-4K tukee jopa neljää eri videolähdettä, jolloin näyttöä voi käyttää moniajoa vaativissa tehtävissä. Näyttö on myös yksi ensimmäisistä, joka tukee HDMI 2.0 -liitäntää 60 hertsin 4K-sisältöä varten.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewSonic VG2437Smc ja VP2780-4K ovat saatavilla 299 ja 1 049 euron suositushintoihin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.viewsoniceurope.com/eu/products/lcd/VG2437smc.php
http://www.viewsoniceurope.com/eu/products/lcd/VP2780-4K.php
https://youtu.be/31E1BNGR_qk (ViewSonic VG2437Smc -esittelyvideo)
https://youtu.be/RIRnHudbfzs (ViewSonic VP2780-4K -esittelyvideo)
http://bit.ly/1EgKLEC (tuotekuvia)

Viewsonic Finland
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/