Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti tänään Assassin’s Creed Syndicate -toimintapelin. Suositun pelisarjan uusin osa tulee myyntiin 23. lokakuuta.

ACS_Box_art

Ubisoft Quebec -pelistudion kehittämä Assassin’s Creed Syndicate on luotu kahdeksan muun Ubisoft-studion kanssa yhteistyössä. Peli vie pelaajansa eeppiseen seikkailuun teollisen vallankumouksen aikaiseen Lontooseen. Aikakauteen, jossa uskomattomat keksinnöt mullistivat miljoonien ihmisten elämän. Tuo aikakausi kasvatti kuilua rikkaiden ja köyhien välillä entisestään, ja työntekijöiden ankea elämä oli hädin tuskin orjuutta parempi vaihtoehto. Luokkayhteiskunnassa alempien luokkien kurjuus ajoi monet rikosten ja jengiytymisen pariin, sillä selviytyäkseen hengissä muutosten maailmassa oli pakko tehdä mitä olosuhteet vaativat.

Assassin’s Creed Syndicatessa pelaaja astuu peräti kahden assassiinin saappaisiin. Sisarukset Jacob ja Evie Frye ovat kaksoset, jotka ovat saaneet kasvatuksen salamurhaajien polulle heitä valmistaen. Siinä missä kuumapäinen Jacob on määrätietoinen ja kapinallinen jengijohtaja, hänen siskonsa Evie on vaivihkaisuuden ja kurinalaisuuden ilmentymä. Yhdessä sisarukset käyvät taistoon kilpailevia jengejä vastaan, mutta osansa saavat myös rikkaiden etuja edustavat plutokraatit sekä tietenkin itse temppeliritarit – assassiinien arkkiviholliset vuosisatojen takaa. Taistelu Lontoon köyhien puolesta ja korruptiota vastaan on sisarusten käsissä.

Assassin’s Creed Syndicaten viktoriaaninen Lontoo on myös pelisarjan laajin ja nykyaikaisin avoin pelialue koskaan. Pelin taistelut ovat entistä raaempia, sillä muita jengejä vastaan taistellessa nähdään myös täysin uusia aseita, kuten nyrkkirautoja, kukriveitsiä, käsiaseita sekä assassiinien taisteluhansikkaita. Assassin’s Creed Syndicatessa koetaan ensimmäistä kertaa myös täysin uudenlaisia liikkumiskeinoja. Assassiinien ainutlaatuisten köysiaseiden avulla salamurhaajat voivat kiivetä pystysuoria seiniä pitkin katoille, kulkea köyttä pitkin laskien talon katolta toiselle tai tehdä salamurhia ilmasta käsin. Niin ikään hevosvankkurit ja höyryjunat ovat mukana käyttökelpoisina matkustusmenetelminä modernin kaupungin vilskeessä.

Assassin’s Creed Syndicate on ollut kehitteillä yli kahden vuoden ajan. Entistä elävämpi ja nykyaikaisempi pelimaailma miellyttää niin Assassin’s Creed -pelisarjan faneja kuin uusiakin pelaajia.

Assassin’s Creed Syndicate on saatavana Standard-, Gold-, Big Ben-, Charing Cross- ja The Rooks -versioina. Ne poikkeavat toisistaan lisäsisältöjen, pelitehtävien ja kausikortin osalta. Eri ennakkotilausversioiden sisältötiedot löytyvät osoitteesta http://assassinscreed.ubi.com/en-fi/purchase/assassins-creed-syndicate.aspx.

Assassin’s Creed Syndicate julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 23. lokakuuta 2015. PC-version julkaisupäivä vahvistetaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
http://www.assassinscreed.com
https://youtu.be/CtsgzVRB6Tk (esittelyvideo)
https://youtu.be/TLG_q54eowY (pelivideo kommenttiraidalla)
http://bit.ly/1Hf5Llh (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com