ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi) tuo markkinoille Android 4.0 -käyttöjärjestelmää käyttäviä uuden sukupolven tablettilaitteita.

viewpadg70

ViewSonicin uudet ViewPad-mallit G70, E100 ja E70 edustavat kaikki uuden sukupolven tablettilaitteita, jotka vastaavat kuluttajien nykypäivän tarpeisiin niin muotoilun kuin käytettävyydenkin osalta. Kaikissa uusissa ViewPad-malleissa on käyttöjärjestelmänä Googlen Android 4.0 -käyttöjärjestelmä ja ViewScene 3D -käyttöliittymä.

Android 4.0 -käyttöjärjestelmä on aiempia Android-versiota nopeampi ja tehokkaampi. Sen ansiosta kaikki ViewPad-mallit ovat miellyttäviä ja helppoja käyttää, suorituskyvyn ja nopeuden kuitenkaan tästä kärsimättä. Kaikissa uusissa ViewPad-malleissa on myös tuki langattomalle lähiverkolle ja korttipaikka Micro SD -muistikorteille.

ViewScene 3D on ViewSonicin oma ainutlaatuinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Se täydentää Android-järjestelmän valikkojärjestelmää ja käytettävyyttä kehittyneillä 3D-toiminnoilla. Eri ohjelmia ja sovelluksia voidaan näin hallita entistä monipuolisemmin. Perinteisen viiden paneelin rajoituksen sijasta ViewScene 3D mahdollistaa jopa 16 paneelin käytön, joita voidaan nimetä, järjestellä ja poistaa halutulla tavalla. Lisäksi pienohjelmat (widget) toimivat entistä paremmin varsinaisten sovellusten (app) rinnalla.

ViewPad G70
ViewPad G70 on äärimmäisen ohut 7 tuuman näytöllä varustettu tablettilaite. 3G-yhteyden ansiosta langaton verkkoyhteys on aina mukana. Yhden gigatavun keskusmuisti ja neljän gigatavun tallennustila riittävät monipuoliseen ohjelmien ja sovellusten käyttöön. Lisätilaa voidaan laajentaa jopa 32 gigatavuun asti Micro SD -muistikorteilla.

ViewPad G70:n 1024 x 600 pisteen tarkkuuteen kykenevä kosketusnäyttö soveltuu erinomaisesti vaikkapa kuvien ja elokuvien katseluun. G70:n kahden megapikselin kameralla voidaan ottaa laadukkaita valokuvia. Vastaavasti etupuolella olevaa kameraa voidaan käyttää videopuheluihin.

ViewPad E70
ViewPad E70 on kompakti ja edullinen 7 tuuman näytöllä varustettu tablettilaite. Sen sydämenä toimii yhden gigahertsin suoritin ja tallennustilaa on neljä gigatavua. Tallennustilaa voidaan laajentaa jopa 32 gigatavuun asti Micro SD -muistikorteilla.

Kevytrakenteisessa E70:ssa on myös kamera sekä tuki langattomille lähiverkoille. ViewPad E70 on pienikokoinen tablettilaite, joka tarjoaa erinomaisen hinta-/laatusuhteen.

ViewPad E100
ViewPad E100 on 9,7 tuuman näytöllä varustettu tablettilaite, jonka näyttö toimii 1024 x 768 pisteen tarkkuudella. Laadukas IPS-paneeli ja LED-taustavalaistu näyttö takaavat kirkkaan kuvan laajalla katselukulmalla. Yhden gigahertsin Cortex-suoritin, yhden gigatavun keskusmuisti ja neljän gigatavun tallennustila huolehtivat sulavasta toimivuudesta. Bluetooth 3.0 sekä hdmi- ja usb-liitännät takaavat laitteen monipuolisen liitettävyyden. Micro SD -korttipaikalla laitteen tallennustilaa voidaan laajentaa entisestään.

ViewPad E100 -tablettilaite on muotoilultaan kevyt ja siro. ViewPad E100 painaa vaivaiset 620 grammaa ja paksuutta on vain 9,1 millimetriä. ViewPad E100 julkaistaan markkinoille myös 3G-mallina.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewPad G70, ViewPad E70 ja ViewPad E100 (WLAN & 3G) tulevat myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana ja niiden suositushinnat ovat 299, 179, 299 (WLAN) ja 369 (3G) euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.viewsoniceurope.com/fi/products/viewpad

Viewsonic Finland
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/