Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille helppokäyttöisen ja langattoman Applen AirPlay-tekniikkaa hyödyntävän äänentoistoratkaisun.

airspeaker

Logitech UE Air Speaker on langaton äänentoistoratkaisu, joka yhdistää toisiinsa huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Langaton kotikaiutin hyödyntää Applen AirPlay-teknologiaa ja toistaa pakkaamatonta musiikkia lähiverkon avulla iPhone-puhelimista, iPod-musiikkisoittimista ja iPad-tablettilaitteista (iOS 4.2 tai uudempi). Myös iTunes 10.1 -ohjelmalla varustetut lähiverkkoon liitetyt tietokoneet toimivat Air Speakerin kanssa kätevästi.

”iPad-tablettilaitteet ja iPhone-puhelimet ovat nykyään monelle musiikinkuuntelun ykkösvalintoja”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Logitech UE Air Speaker on luotu näille ihmisille, jotta he voivat nauttia langattomasta ja laadukkaasta äänentoistosta helposti. Ratkaisu on tyylikäs ja muotoilultaan nykyaikainen. Myös käyttöönotto on helppoa ja Logitech UE Air Speaker kuulostaa todella upealta.”

Logitech UE Air Speaker kykenee maltillisesta koostaan huolimatta vaikuttavaan äänentoistoon. Logitechin pitkä kokemus kodin äänilaitteiden kanssa ja Ultimate Earsin taito tehdä korkealaatuisia äänentoistolaitteita ovat yhdistyneet Logitech UE Air Speakerissa ainutlaatuisella tavalla. Laadukas teknologia on verhoiltu näyttävään ja tyylikkääseen pianomustaan ulkokuoreen, joka näyttää hyvältä huoneesta riippumatta.

Käyttöönotto on helppoa. iPad, iPhone tai iPod Touch liitetään Logitech UE Air Speakeriin. Sen jälkeen noudatetaan näytölle tulevia ohjeita ja ladataan Logitech UE Air -sovellus, syötetään siihen lähiverkon salasana ja laite on valmis käytettäväksi.

Apple Dock Connectorin ansiosta iPad-, iPhone- tai iPod Touch -laitteet voidaan myös ladata musiikintoiston ohessa. Kaiuttimeen voidaan liittää myös muita äänilähteitä 3,5 millimetrin äänisisääntulon kautta.

Logitech UE Air Speaker palkittiin CES Innovations 2012 -kunniamaininnalla muotoilusta ja suunnittelusta langattomien lisälaitteiden tuoteryhmässä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech UE Air Speaker tulee saataville huhtikuun aikana 349 euron suositushintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-723 1102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.