ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi) julkisti 28-tuumaisen Ultra HD -tarkkuuteen kykenevän näytön. Monipuolisin liitännöin varustettu tehonäyttö on kuin luotu vaativaan viihde- ja työkäyttöön.

VX2880ml_Left

ViewSonic VX2880ml on 28-tuumainen Ultra HD- eli UHD-tarkkuuteen yltävä 4K-multimedianäyttö. Sen tarkkuus on huikea 3840×2160 pikseliä. Käytännössä tämä tarkoittaa peräti neljä kertaa suurempaa terävyyttä kuin mihin täysteräväpiirtoiset Full HD -näytöt pystyvät. Ero on helposti silmillä havaittava niin peleissä, videoissa kuin valokuvissakin.

Entistä terävämmästä 4K-tarkkuudesta hyötyvät esimerkiksi erilaiset graafisen työn tekijät ja CAD-suunnittelijat. Valokuvia ja videoita työstävät puolestaan hyötyvät paitsi suuremmasta tarkkuudesta, myös ViewSonic VX2880ml:n yli miljardin värin paletista.

Suuremman tarkkuuden hyödyt korostuvat myös tietokonepeleissä. 4K-grafiikalla varustettuja pelejä tuleekin myyntiin alati kiihtyvää tahtia. Erityisesti peleissä tarkkuuden merkitys korostuu, kun upeat yksityiskohdat grafiikassa nousevat entistä paremmin esiin.

Liitäntöjen osalta ViewSonic VX2880ml on erittäin monipuolinen näyttö. Monipuolisten MHL-, HDMI-, DisplayPort- ja mini DisplayPort -liitäntöjen ansiosta VX2880ml voidaan liittää pöytätietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin sekä pelikonsoleihin.

MHL-liitäntä mahdollistaa älypuhelinten ja tablettilaitteiden liittämisen suoraan näyttöön, jolloin voidaan hyödyntää VX2880ml:n suurta tarkkuutta ja näyttötilaa esimerkiksi videoita ja kuvia katsottaessa. Samalla MHL huolehtii liitetyn älypuhelimen tai tablettilaitteen lataamisesta.

Kahden DisplayPort-sisääntulon ja yhden DisplayPort-ulosmenon ansiosta näyttöjä voidaan myös ketjuttaa isommaksi kokonaisuudeksi. Näin näyttötilaa voidaan jakaa usealle näytölle, mikä mahdollistaa entistä isomman työskentelytilan sekä graafisessa työssä että pelaamisessa.

ViewSonicin ympäristöystävällisyys näkyy elohopeattomassa LED-taustavalaistuksessa ja näytön maltillisessa virrankulutuksessa. Näyttö voidaan määrittää automaattisesti säätämään kirkkautta ympäristön valoisuuden mukaan. Myös se myös vähentää virrankulutusta.

ViewSonic VX2880ml on erityisen silmäystävällinen ja välkkymätön näyttö. Sinivaloa suodattava tekniikka ehkäisee silmien väsymystä ja käytön tuomaa rasitusta. VX2880ml on viimeistelty kahdella kahden watin stereokaiuttimella. Lisäksi näytössä on valmius VESA-seinäkiinnityksille.

Saatavuus ja hinnoittelu
VX2880ml tulee myyntiin syyskuussa 549 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.viewsoniceurope.com/uk/products/vx2880ml.htm
http://bit.ly/1qQ8TKU (tuotekuvia)

Viewsonic Finland
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/