Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti huipputason pelinäppäimistön. Laadukkaat mekaaniset kytkimet, älykäs taustavalaistus sekä tuki älypuhelimille ja tablettilaitteille vievät pelaamisen täysin uudelle tasolle.

G910

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard on ensisijaisesti pelaamiseen suunniteltu mekaaninen näppäimistö. Sen perustan muodostavat Logitechin ainutlaatuiset Romer-G-kytkimet, joiden käyttö on jopa 25 prosenttia nopeampaa kuin muiden mekaanisten kytkinten. Huomiota on kiinnitetty myös kytkinten entistä parempaan kestävyyteen ja näppäimistön taustavalaistukseen.

”G910 on vuosien kehitystyön tulos. Se perustuu saamaamme palautteeseen niin pelaajilta kuin eSports-kisaajiltakin. Heidän avullaan olemme luoneet uuden sukupolven mekaanisen näppäimistön”, kommentoi Logitechin pelipuolen johtaja Vincent Tucker. ”Tavoitteemme oli suunnitella näppäimistö, joka parantaa pelikokemusta. Mielestämme olemme nyt saavuttaneet tavoitteemme.”

“Pelaajamme suorastaan rakastavat näitä uusia kytkimiä”, kommentoi Team Solomidin omistaja Andy Dinh. ”Innostuimme niistä niin paljon, että nyt koko joukkue käyttää niitä League of Legendsin maailmanmestaruuskisoissa.”

Orion Sparkissa yhdistyvät salamannopea vaste, huipputarkkuus ja ylivertainen RGB-valaistus. Lopputuloksena on äärimmäisen suorituskykyinen pelinäppäimistö vaativaan käyttöön.

Pelinäppäimistön ainutlaatuiset Romer-G-kytkimet kestävät käytössä jopa 70 miljoonaa painallusta. Kytkimien 1,5 millimetrin kosketusvälillä niiden käyttö on jopa 25 prosenttia kilpailijoita nopeampaa, mikä näkyy peleissä entistä nopeampana reaktioaikana.

Pelinäppäimistön jokainen painike on varusteltu yksilöllisellä valaistuksella, joka voidaan määrittää jopa 16,8 miljoonan värin paletista. Eri painikkeet voidaan valaista halutulla värillä esimerkiksi pelissä käytettävän loitsun, aseen tai muun toiminnon mukaisesti. Vaihtoehtoisesti valaistus voidaan valita vaikkapa halutun tunnelman tai pelikohtaisen toimivuuden perusteella.

Orion Spark tukee Logitechin uutta Arx Control -sovellusta, joka kytkeytyy saumattomasti näppäimistön Logitech Gaming Software -ohjelmistoon. Arx Control tekee älypuhelimesta tai tablettilaitteesta pelinäppäimistön lisänäytön, johon voidaan tuoda pelin kannalta olennaisia tietoja. Lisäksi sovelluksella voidaan hallita myös tietokoneen mediatoimintoja. Näppäimistössä on myös oma teline useimmille iOS- ja Android-laitteille.

Orion Spark on viimeistelty räätälöitävin erikoispainikkein ja makrokomennoin. Nämä komentoketjut voidaan tallentaa yhdeksään erikseen ohjelmoitavaan G-pikapainikkeeseen. Näppäimistö tukee yhteensä 27 erillistä räätälöitävää komentoa kolmessa eri käyttäjäprofiilissa. Komennot ja profiilitiedot voidaan määrittää helposti Logitech Gaming Software -ohjelmistoa käyttäen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard tulee saataville marraskuun aikana 199 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/rgb-gaming-keyboard-g910
http://bit.ly/1uPc2Kn (tuotekuvia)
http://youtu.be/9mp2USwG_EE (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.