Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) on päivittänyt UE BOOM -matkakaiutintaan uusilla ominaisuuksilla ja väreillä.

IFA2014_UE_BOOM_Group

UE BOOM -matkakaiuttimesta on julkaistu viisi uutta värivaihtoehtoa. Värit ovat saaneet inspiraationsa nykypäivän pop-kulttuurista ja niiden nimet ovat Blue Steel, Superhero, Aqua, Citrus ja Orchid.

UE BOOM -matkakaiuttimeen ja sen veloituksetta ladattavaan sovellukseen on julkaistu myös päivitykset, jotka tuovat kaiuttimen äänentoistoon selkeitä parannuksia säädettävän taajuuskorjaimen muodossa. Sillä voi säätää äänenlaatua haluamakseen viidellä eri kanavalla ja valmiilla esiasetuksilla.

Lisäksi matkakaiuttimen äänenvoimakkuuden säädettävyyttä on parannettu tuplaamalla äänenvoimakkuuden porrastus 32 tasoon. Lisäksi kahden UE BOOM -kaiuttimen synkronointia on parannettu lisäämällä ominaisuuteen yhteinen äänenvoimakkuuden säätö ja paritilan muistaminen. Näin kahden kaiuttimen käyttö helpottuu huomattavasti entisestään.

Kaiutinsovellukseen on lisätty myös herätyskello, jonka ansiosta kaiuttimen käyttäjä voi herätä lempimusiikkiinsa. Kaiken kruunaa muokattava aloitusääni, kun kaiuttimeen laitetaan virta päälle. Kaiuttimen asetukset voi nyt myös nollata painamalla yhtä aikaa miinus- ja virtanäppäimiä 10 sekunnin ajan.

UE BOOM on sylinterimuotoinen kaiutin, joka tuottaa huipputason ääntä 360 asteen säteellä. Jopa 15 tunnin akunkestolla varustettu UE BOOM on pinnoitettu vettä ja likaa hylkivällä plasmapinnoitteella. Yksittäinen UE BOOM voidaan myös yhdistää toiseen UE BOOM -kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla. UE BOOM on myynnissä 199 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/18d1HgI (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/YXvg39 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.