ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi/) tuo Suomen markkinoille peräti kolme erilaista Android-tablettilaitetta. ViewPad-tuoteperheen tuoreimmat mallit, ViewPad 7 ja 10S, hyödyntävät Android 2.2 -käyttöjärjestelmää. ViewPad 10 on puolestaan yhdistelmälaite, jossa on samassa laitteessa Windows 7- ja Android 1.6 -käyttöjärjestelmät.

viewpad7

Viewpad 7
Viewpad 7 on täysillä 3G-puhelintoiminnoilla ja 7 tuuman kapasitiivisella monikosketusnäytöllä varustettu tablettilaite. Laitteen langattomat 3G-, Bluetooth- ja WLAN-datayhteydet, täysikokoinen SIM-korttipaikka sekä kaksi videokameraa mahdollistavat erittäin monipuolisen matkakäytön. Tukevarakenteinen ja taskuun sopiva laite sopii sekä sähköpostien käsittelyyn, videopuheluihin, monipuolisten sovellusten suorittamiseen että kaikenlaiseen muuhun kommunikointiin.

Laitteen 512 megatavun keskusmuistin voi helposti laajentaa jopa 32 gigatavuun microSD-muistikorttipaikan kautta. Laitteessa on myös Assisted GPS -paikannin ja digitaalinen kompassi. ViewPad 7 on helppokäyttöinen tablettilaite, jonka näyttö kääntyy G-sensorin avulla pysty- ja vaakatasoon tarpeen mukaan.

Android-käyttöjärjestelmän lisäksi ViewPadissa on valmiiksi mukana Word-, Excel-, PowerPoint- ja PDF-dokumentteja tukeva Documents to Go -sovellus sekä sähkökirjojen lukemisen mahdollistava Aldiko-lukusovellus. Laitteeseen voi ladata muita sovelluksia Android Marketin runsaan 100 000 sovelluksen valikoimasta.

ViewPad 10S
ViewPad 10S on tehokas ja edullinen Nvidia Tegra 250 -mobiiliprosessoriin pohjautuva 10,1 tuuman kapasitiivisella monikosketusnäytöllä varustettu tablettilaite. Laitteen 512 megatavun keskusmuistin voi helposti laajentaa jopa 32 gigatavuun microSD-muistikorttipaikan kautta ja laitteen mukana toimitetaan vakiona 16 gigatavun muistikortti.

Laitteessa on langattomat Bluetooth- ja WLAN-datayhteydet sekä HDMI-liitäntä Full HD -videokuvan (1080p) toistoa varten. Videopuheluita varten laitteessa on 1,3 megapikselin videokamera.

ViewPad 10S on tehokas viihdekäyttöön ja kaikenlaisen visuaalisen sisällön kuluttamiseen sopiva tablettilaite. Laitteessa on tuki myös Adobe Flash -sisällölle ja näyttö kääntyy G-sensorin avulla pysty- ja vaakatasoon tarpeen mukaan.

ViewPad 10
ViewPad 10 on innovatiivinen 10,1 tuuman kapasitiivisella monikosketusnäytöllä varustettu tablettilaite, jossa on Windows 7 Home Premium- ja Google Android 1.6 -käyttöjärjestelmät. Tehokas Intel Atom -prosessori, 1 gigatavun keskusmuisti, 16 gigatavun SSD-kiintolevy, microSD-muistikorttipaikka ja monipuoliset liitännät tekevät laitteesta erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat käyttää toimistosovelluksia ja muita PC:stä tuttuja ohjelmistoja, mutta arvostavat myös täydellistä kannettavuutta. Sisäisen 1,3 megapikselin videokameran ja mikrofonin ansiosta se sopii myös videopuheluihin.

Laitteessa on langattomat Bluetooth- ja WLAN-datayhteydet sekä kaksi standardin mukaista USB 2.0-liitäntää ja minikokoinen VGA-näyttöliitäntä. USB- ja VGA-liitännän ansiosta laitteeseen voi liittää myös tavallisia PC-lisälaitteita, kuten muistitikun, näytön, hiiren tai näppäimistön.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewPad 7, ViewPad 10S ja ViewPad 10 tulevat myyntiin helmikuun 2011 aikana ja niiden suositushinnat ovat 499, 379 ja 699 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

ViewPad 10S:stä tulee ensimmäisen vuosineljänneksen aikana myös 3G-datayhteyksillä varustettu versio, mutta sen tarkka suositushinta ja toimitusaika ovat vielä auki.

Lisätietoja
Internet: http://www.viewsoniceurope.com/uk/products/viewpad/
Esittelyvideot: http://www.youtube.com/viewsoniceurope

Viewsonic Finland:
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/