Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) on julkaissut langattoman hiiren, joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi olohuoneen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä.

m515blue

”Ihmiset käyttävät tietokoneitaan yhä enemmän olohuoneessa, sängyn päällä tai muissa työpöytää mukavammissa paikoissa”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Teknologian kehittyessä ja käyttötapojen muuttuessa Logitech jatkaa ohjauslaitteiden kehittämistä tehdäkseen digitaalisen maailman hallinnasta helpompaa.”

Logitech Wireless Mouse M515 on pohjastaan kokonaan suljettu, joten se ei kerää pölyä tai nukkaa lainkaan. Lisäksi se liukuu helposti ja on tarkka kaikenlaisilla kankailla, kuten sohvilla, tyynyillä, vaatteilla, matoilla ja peitoilla.

Langattomassa hiiressä on myös läheisyyssensori, joka tunnistaa käden lähestymisen. Näin hiiri on aktiivinen vain sitä käytettäessä ja muina aikoina se on horroksessa. Tämän ansiosta hiiren paristo kestää käyttöä jopa kaksi vuotta.

Logitech Hyper-Fast Scrolling -tekniikka mahdollistaa nopean rullaamisen pitkienkin blogikirjoitusten ja sosiaalisten palvelujen uutisvirtojen läpi. Nappia painamalla rullauksen voi palauttaa tarkaksi ja hitaammaksi.

Logitech M515 hyödyntää pikkuruista Unifying-vastaanotinta, jota useat Logitechin näppäimistöt ja hiiret käyttävät. Se on niin pieni, että sen voi pitää kiinni tietokoneen usb-liitännässä koko ajan. Näin eri laitteita voi käyttää vaikka kotona ja toimistossa yhdellä ja samalla vastaanottimella.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Mouse M515 tulee saataville huhtikuussa 49 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com