Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) on aloittanut yhteistyön tunnetun Spotify-musiikkipalvelun kanssa ja tuo sen käyttöä varten lisäsovelluksen suosittuihin Squeezebox-verkkomusiikkisoittimiinsa.

logitechspotify

Squeezebox Touch- ja Squeezebox Radio -verkkomusiikkisoittimilla voi nyt kuunnella langattoman verkon läpi Spotify-musiikkipalvelun yli kymmentä miljoonaa musiikkikappaletta kodin kaikissa huoneissa.

”Spotify edustaa uudenlaisia musiikkipalveluja tarjoten huippulaatuisen ja välittömän pääsyn maailman musiikkiin”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Piditpä minkälaisesta musiikista tahansa, niin Spotify ja Squeezebox tekevät sen kuuntelemisesta helppoa ja rentouttavaa. Logitech on iloinen saadessaan Spotifyn mukaan Squeezeboxin tukemien musiikkipalvelujen valikoimaan.”

Spotify tarjoaa välittömän pääsyn kaikenlaiseen musiikkiin milloin ja missä tahansa. Spotify-musiikkipalvelusta voi nauttia Squeezebox Touchilla tai Squeezebox Radiolla hankkimalla Spotify Premium -tilauksen, joka mahdollistaa cd-laatuisen (320 kbps) äänentoiston, offline- ja mobiilikuuntelun sekä musiikkisisältöä yksinoikeudella.

”Nykyään ihmiset haluavat itse päättää mitä musiikkia ja missä he sitä kuuntelevat”, sanoo Spotifyn laitekumppanuuksista vastaava Pascal De Mul. ”He vaativat rajattoman pääsyn maailman kaikkeen musiikkiin välittömästi, helposti ja laadukkaasti. Yhteistyömme Logitechin kanssa mahdollistaa tämän ja musiikkia voi kuunnella kodin joka nurkassa.”

Täysillä ominaisuuksilla varustettu Spotify-sovelluksen testiversio Squeezebox Touchille ja Squeezebox Radiolle on saatavana välittömästi osoitteesta MySqueezebox.com. Lopullinen versio tulee saataville lähitulevaisuudessa.

Lisätietoja testiversiosta ja miten se asennetaan löytyy osoitteesta:
www.mysqueezebox.com/spotify

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com

Spotify
Spotify on palkittu musiikkipalvelu, joka tarjoaa laillisen ja ylivertaisen laadukkaan vaihtoehdon musiikkipiratismille. Spotify tarjoaa välittömän pääsyn kaikenlaiseen musiikkiin ja sen kuunteluun milloin ja missä tahansa. Sen käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja nopea käyttää. Spotify tarjoaa mainosrahoitteisen, käyttäjälle ilmaisen palvelun ja maksullisen tilauspalvelun. Pääsy miljooniin musiikkikappaleisiin tietokoneella ja musiikkipuhelimilla tekee Spotifysta täydellisen ratkaisun musiikin kuunteluun ja jakamiseen laillisesti. www.spotify.com