ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi/) tuo Suomen markkinoille erittäin pienikokoisen teräväpiirtokuvaa toistavan led-videoprojektorin.

pled-w500

ViewSonic PLED-W500 on tyylikkään musta teräväpiirtoinen videoprojektori, joka sopii helposti vaikka matkakäyttöön pienen kokonsa (21,4 x 16,4 x 4,2 cm) ansiosta. Se on myös kevyt (1,18 kg) ja helppokäyttöinen.

ViewSonic PLED-W500:n käyttämä korkeatasoinen led-tekniikka mahdollistaa jopa 500 lumenin kirkkauden ja 1280×800 pisteen WXGA-tarkkuuden. Videoprojektorin led-valo on myös erittäin energiatehokas ja kestävä, sillä käyttöikää luvataan jopa 20 000 käyttötuntia.

Tarkan ja kirkkaan kuvan lisäksi videoprojektorissa on myös lähietäisyystoiminto. Tämän ansiosta projektoria voidaan käyttää myös hyvin lähellä esityskangasta. Esimerkiksi sadan tuuman kuvakoolle etäisyyttä tarvitaan vain yhden metrin verran.

Kuvan laadusta ja oikeasta esityskoosta huolehtii digitaalinen 40 asteen keystone-korjaus. Tämä korjaa kuvavääristymät ja väärät kuvasuhteet oikeaan kokoon.

ViewSonic PLED-W500 on myös liitännöiltään monipuolinen. Hdmi-liitännän versio 1.4 tukee 1080p-teräväpiirtokuvaa ja hdcp-kopiosuojausta. Projektori on täysin yhteensopiva esimerkiksi blu-ray-elokuvien ja pelikonsolien kanssa.

Videoprojektorin usb-liitäntä mahdollistaa esitykset ulkoisten tallennuslaitteiden kautta helposti ja vaivatta. Lisäksi videoprojektorissa on sisäänrakennettu SD-kortinlukija, jonka ansiosta tiedostoja voidaan lukea ja heijastaa helposti vaikka suoraan tietokoneelta, digikamerasta tai videokamerasta. ViewSonic PLED-W500 tukee seuraavia tiedostomuotoja: MPEG-2, MPEG-4, H.264, MP3, VC1, WMA, WMV, RMVB.

ViewSonic PLED-W500:ssa on myös sisäänrakennettu MS Office Viewer, jolla Microsoftin Office-tiedostojen toisto onnistuu helposti. Word-, Excel- ja Powerpoint-tiedostot heijastuvat projektorin kautta ilman erillisiä laitteita.

Kokonaisuuden viimeistelee kahden watin kaiutin sekä liittimet kuvalle ja äänelle. Laitteen takaosasta löytyvät tarpeelliset hdmi-, vga-, s-video- ja komposiittiliittimet kuvalle sekä 3,5 millimetrin sisääntulo äänelle. Lisäksi laitteessa on usb- ja mini-usb-liitännät.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewSonic PLED-W500 tulee myyntiin syyskuun 2011 aikana ja sen suositushinta on 699 euroa. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

ViewSonic PLED-W500 on esillä myös 29.9.2011 järjestettävässä ALSO Expo -tapahtumassa, jossa siihen voi tutustua ViewSonicin messuosastolla.

Lisätietoja
www.viewsoniceurope.com/fi/products/projectors/

Viewsonic Finland
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/